Màxim Huerta va defraudar 218.322€ a Hisenda, segons 'El Confidencial'

El ministre de Cultura i Esport hauria estat condemnat a pagar 243.000 euros
MÃ xim Huerta
Màxim Huerta | Europa Press

El ministre de Cultura i Esport, Màxim Huerta, va ser condemnat l'any passat per defraudar a Hisenda 218.332 euros amb una societat que va constituir l'any 2006 quan treballava com a presentador al Programa de Ana Rosa, segons publica aquest dimecres El Confidencial. Huerta hauria estat condemnat a pagar 243.000 euros incloent recàrrecs i interessos pels tres exercicis fiscals.

 

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM), en dues sentències de maig del 2017, condemna Huerta per deixar de pagar aquella quantitat corresponent als exercisis fiscals de 2006, 2007 i 2008 en els que hauria facturat 798.521 euros a través de la societat Almaximo Profesionales de la Imagen SL, societat de la que era l'únic accionista i administrador des de gener de 2006.

Comentaris
Fart de fachas
La merda comensa a escamparse per tota reu de Espanya.
Tot quadra
Ja veus, el Borrell quan ministre d'hisenda perseguint folklòrics i molas flores. I Ara, els ministres són defraudadors!
Ciutadana farta
Home ,mira que be, i ara sanchez que fara?mantindra de miñistre un sr que ha defraudat a hisenda, o sigui a tots nosaltres?aquesta es la neteja? Destitucio fulminant, ja no podem jugar amb aixo, ni que hagi pagat despres , el fet es va fer, i es greu, molt greu
Hi ha dues vares de mesurar, una per als catalans i l'altra per als espanyols nazionalistes
Però cal tenir en compte que no és català, de ser-ho, seria terrible i en demanaria la dimissió fins i tot el tonto de l'Iceta, però com que no ho és i ja ha pagat la "multeta" ... res, dos dies de remor i oblidat
colaboracionista
Este es un español de bién. Como debe ser.
Robert
Espanyolista i lladre, en la tradició d'Indalecio Prieto i Arfonzo Gerra.
Si no se'n van ells, ens anirem nosaltres, la pudor és insuportable!
Doncs si aquest és un espanyol de bé (un defraudador de 220.000 euros), com seran els espanyols dolents?

envia el comentari