Mauri: "La xifra d'autocars que teníem fins divendres era d'uns 900"

El vicepresident d'Òmnium recorda que la manifestació es fa el dia abans dels sis mesos de presó dels Jordis
Marcel Mauri, en un moment de l'entrevista
Marcel Mauri, en un moment de l'entrevista | Jordi Borràs

El vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha recordat aquest diumenge en una entrevista al programa Via Lliure de Rac1, que la manifestació d'aquest matí es farà el dia abans que es compleixin sis mesos que Jordi Cuixart i Jordi Sànchez es troben empresonats a Madrid. Per altra banda, ha dit que "la xifra d'autocars que teníem fins divendres era d'uns 900".

 

Mauri també ha dit que aquesta manifestació vol anar més enllà de l'independentisme, i que és per aquest motiu que aquest cop s'hi han afegit altres entitats. "Hi ha hagut moltíssima generositat per part de tothom que participa a la manifestació d'avui", ha dit. El vicepresident de l'entitat també ha sostingut que "esperem poc de la justicia espanyola", ja que "són capaços de retenir de forma injusta persones que no han fet res".

Comentaris
Una de las dos españas ha de helarte el corazón
Perquè després diguin, que tots som iguals, mentres a Andalucía están de festa per la feria d'abril, aquí estem de dol per els presos i exilats polítics.
El xurro groc a la solapa
Tant groc em recorda, d'una banda a Correus i per una altra a qualsevol ministeri espanyol que ja feia servir aquest groc com a fons dels seus cartells molt abans que els xurrers i que la pel·lícula Argo.
I la querella?
Ja s'ha querellat al Parlament contra Llarena?. Què li ha semblat al conserge del Jutjat?
¿Que pasa tambe teniu fòbia al groc.? Sou patètics només sabeu que ridiculitzar els nostres símbols . .però se us acaba el temps tic tac tic tac !
Ningú té fòbia al groc
És que els secessionistes sou uns copions. No és el vostre color.
Carlos Brell
Que tabernaris i naziespanyolistos, escosiditos con la manifa ein?

envia el comentari