Mauri: “Puigdemont pot viatjar per tot Europa però no creuar la frontera”

El vicepresident d'Òmnium insisteix en l'amnistia per iniciar un "procés de diàleg" real i resoldre el conflicte polític

El vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri, ha assegurat que l’acte “de denúncia” a Perpinyà referma que “no hi ha justícia a l’estat espanyol”, perquè Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí poden viatjar “lliurement”” per Europa però “no creuar la frontera”. “Sinó ja sabem les conseqüències que tindrien”, ha augurat. Així, ha constatat que Oriol Junqueras i la resta de presos no hi poden ser i ha insistit en la necessitat que hi hagi una amnistia com a pas “imprescindible” si es vol iniciar un procés de diàleg real i resoldre el conflicte polític. “Fins que els presos no puguin sortir en llibertat i Puigdemont no pugui tornar a casa seva, no podrem parlar d’una situació de normalitat i encara el final del conflicte”, ha reblat Mauri.

El vicepresident d’Òmnium ha agraït que Perpinyà s’hagi bolcat en l’acte “desbordant” la ciutat en defensa dels “drets i llibertats”.

Nou comentari