Mastegot de Torra a Marta Pascal: li recorda que no ha treballat mai fora de la política

La líder del Partit Nacionalista de Catalunya i exsenadora del PDeCat havia relacionat "el sou assegurat" de l'expresident amb la seva oposició als pressupostos espanyols

El president de la Generalitat, Quim Torra, i la presidenta del Partit Nacionalista de Catalunya, Marta Pascal s’han enganxat a les xarxes socials aquest dissabte a la tarda. Tot ha començat amb una piulada de Torra on afirmava que “és impossible que el teu país sigui lliure ni socialment just si votes els pressupostos del país que et vol sotmès i asfixiat econòmicament”. L’exsenadora del PDeCat, a qui el president no s’havia dirigit en cap moment, ha respost carregant durament contra ell i afirmant que “només qui te el sou assegurat pot viure de la retòrica”, criticant el bloqueig de JxCat als comptes espanyols. “L’obligació dels polítics és seure a la taula, negociar, aconseguir el millor pel país i arreglar els problemes” li ha recordat.

Davant d’això, Torra lli ha recordat que “l’única” que ha tingut el sou “assegurat” durant tota la seva vida ha estat Pascal: “Una de les anomalies de la política catalana: polítics que no han treballat mai fora de l’àmbit polític”. Pascal s’ha defensat explicant que va renunciar al seu escó al Senat, que havia obtingut pel seu expartit, i que ara és autònoma.

Nou comentari