Els masons sudamericans, preocupats pel procés

“La inestabilitat de Catalunya" ocupa la cimera de la VI zona de la Confederació Masònica Interamericana
Una imatge de la cimera de la masoneria interamericana
Una imatge de la cimera de la masoneria interamericana | Gran Logia Oriente

 

El procés català i la situació política de Catalunya ha ocupat bona part dels debats de la cimera anual de la VI   Zona de la Confederación Masónica Interamericana formada per les Grans Logies i Grans Orients d’Argentina,  Bolívia, Perú, Brasil, Espanya, Portugal, Uruguai, Paraguai i Xile que s’ha celebrat a Lisboa (Portugal). 

 

Segons ha informat la Gran Logia de España - Grande Oriente Español ha remès un comunicat amb què assegura que “la preocupació per la inestabilitat institucional de Catalunya i els seus efectes sobre la convivència pacífica i fraterna d’Espanya” han estat un dels motius principals de debat del cònclave. Entre les intervencions, la de la Gran Logia d’Espanya que va reiterar el “ferm respecte expressat per la Masoneria espanyola vers la constitució com instrument per a qualsevol modificació del marc de convivència”.


 

La Confederación Masónica Interamericana agrupa a 77 Grandes Logias i Orientes de 24 països compostes per 10.400 Logies i més de 350.000 masons. 

 
Comentaris
Pena
Masones españoles y españolizados: Me parece mentira vuestra poca vergüenza, claro, sois masones. Vuestra logia siempre fue indigna, manipulando las mentes de la gente inculta y pobre de espíritu que siempre quería prosperar... Suerte que existen metafísicos para llevaros como bien sabéis que os passarà, a vuestra destrucción definitiva. Jamás sentí tanta vergüenza de una logia que se vanagloria de entendimiento e inteligencia elevadas. No sois nada.
josep
que no els cremaven abans al massons?
K. Tum
la massoneria que naix dels jesuItes que naix dels templers que naix de la càbala que naix entre Catalunya i Provença
Quant un no sap de que va la cosa
diu aquestes coses.
Pare de Masó
Qui te que dir alguna cosa es la logia Del gran Orient de Catalunya catalanista he independentista.
Menys mal
que algú es preocupa pel proces. A Europa ja hem vist que a ningú l'importa una merda. I a la resta del mon el mateix, Vaja ridicul estem fent. No es que no estessim preparats per la independencia, es que anavem per endevant sense tenir re minimament previst. Ara aixó si, a casa, beatificarem als quatre caporals del proces, i així ens va. Amb el 155 a sobre.
Natxo
La maçoneria amb Ç estarà al costat de Catalunya, del seu poble i de la democràcia
"Malsons" sudamericans
No havien estat els masons darrera les independències de Brasil, Veneçuela i EE.UU.? I Catalunya no mereix cap fraternitat ni llibertat? Com la UE: molta retòrica i proclames buides. Rere la creu s'amaga el diable.
Quina colla de frikis. La gent acomodada sempre ha tingut temps per perdre en ritus i falòrnies. Infeliços, però els pobres que els segueixen la corda i llegeixen llibres de merda sobre conspiracions.
Karlus
Estan mal informats. Deuen llegir :abc, el mundo, la razon o qualsevol merda semblant
John Smith
Doncs si. La convivència pacífica i fraterna la varem poder veure l'1 d'octubre.
Josep Maria
En català s'escriu "maçons" i no "masons".

envia el comentari