Mas presentarà una queixa davant del Suprem per filtracions de la seva declaració

L'expresident lamenta la decisió del jutge Llarena sobre Jordi Sànchez perquè "seria un magnífic president de la Generalitat"

 

L'expresident de la Generalitat Artur Mas presentarà una queixa davant del Tribunal Suprem per "filtracions il·legals" de la declaració que va fer el passat mes de febrer, com ja va fer al TSJC durant el judici del 9-N. Així ho ha anunciat mitjançant un post a les xarxes socials, on ha aclarit, arran de les recents filtracions, que "no vaig voler retractar-me de res, i com ja he fet en vàries ocasions en públic i en privat, vaig voler explicar la veritat de les coses, pensant també en no perjudicar a ningú que estigui immers en un procés penal". A més, avisa que "una vegada constatat que se n'ha donat a conèixer només una part interessada, demanarem autorització a la sala perquè es faci públic el conjunt de la declaració".

 

D'altra banda, l'expresident de la Generalitat ha aprofitat per valorar el fet que el jutge del Suprem Pablo Llarena hagi denegat a Jordi Sànchez el permís per poder sortir de la presó de Soto del Real i assistir a la sessió d'investidura al Parlament de Catalunya. "Lamento molt la decisió de no deixar-lo en llibertat per poder assistir al ple d'investidura del Parlament, més tenint en compte que seria un magnífic president de la Generalitat, que estic convençut que representaria molt més una solució que no pas un problema", ha valorat Mas. 

 

 

Lamento molt la decisió de no deixar en llibertat Jordi Sànchez per poder assistir al ple d'investidura del Parlament, més tenint en compte que seria un magnífic president de la Generalitat, que estic convençut que representaria molt més una solució que no pas un problema. En el meu cas, i arran de les recents filtracions, tal com vaig dir, no vaig voler retractar-me de res, i com ja he fet en vàries ocasions en públic i en privat, vaig voler explicar la veritat de les coses, pensant també en no perjudicar a ningú que estigui immers en un procés penal. Vull anunciar que presentarem una queixa davant del Suprem per filtracions il·legals de la declaració, com ja vam fer al TSJC durant el judici del 9N. A més, una vegada constatat que se n'ha donat a conèixer només una part interessada, demanarem autorització a la sala perquè es faci públic el conjunt de la declaració.

Una publicación compartida de Artur Mas (@artur_mas) el

 

Comentaris