Mas presenta el PDeCAT com “un dels més compromesos” amb el Procés

L'expresident afirma que és "molt important" que els partits amb alguna cosa "positiva" a aportar estiguin al Parlament

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha presentat aquest dilluns el PDeCAT com “un dels més compromesos” amb l’inici, “l’impuls” i la continuïtat del procés. “Nosaltres podem dir que ens la vam jugar al 100%, que hi vam ser, que no vam mirar a un altre costat, que vam encarar el problema de front i vam fer avançar el país”, ha assegurat en un acte del partit demòcrata a Girona. L’expresident ha assegurat que és “molt important” que totes les formacions amb alguna cosa “positiva” a aportar estiguin presents al Parlament i ha demanat “confiar” en els partits amb persones que “hagin demostrat” ser capaços de superar una crisi.

“Sense el que representava el PDeCAT, avui a Catalunya no hi hauria l’expectativa de poder ser un país independent en el marc europeu”, ha assegurat l’expresident. Mas ha assegurat que els membres del partit demòcrata, entre altres, van tenir un paper fonamental en l’organització del 9-N i l’1-O.

L’expresident també ha apel·lat a la “moral de victòria” i a no donar mai “res per perdut” i ha reclamat “autoconfiança” en el partit. Mas ha assegurat que, un cop Junts pel Sí s’ha dissolt, és “molt important” que totes les formacions que tenen alguna cosa a aportar a Catalunya “en positiu” estiguin representades al Parlament. “No tindria sentit que hi fossin ERC i JxCat i no hi fos el PDeCAT, amb força i un pes decisiu i clau que moltes vegades inclina les decisions”, ha assegurat.

L’expresident també ha destacat la “utilitat” del partit d’acord amb la seva “experiència” al llarg dels darrers anys. Mas ha assegurat que la pandèmia deixarà una situació econòmica, laboral i social “molt complicada” i ha comparat aquest escenari amb la crisi de 2008. “Per sortir d’una crisi cal un govern capaç de prendre decisions, encara que no siguin les més senzilles, i ajudar el teixit productiu”, ha resumit l’expresident.

Comentaris

  Ricard 09/02/2021 1:24 pm
  Si el pdcat encara és compromès amb el procés millor que canviï de programa electoral. Per ara diu que tot anirà bé, que paciència i seny. I els catalans ja sabem qui són els únics que solen demanar-nos seny. I no solen ser gaire catalans.
  un indepe 09/02/2021 12:25 pm
  Sap que passa Mas, que no volem processar més cap enlloc, per això les CUP el van enviar a la paperera de la història. És molt lleig i antihigiènic treura la brossa com vos de la paperera.
  Independentista 09/02/2021 9:19 am
  Sr. Mas, us vaig defensar davant el vergonyos acte dels cupaires fent costat al >PP contra vós. Però aixó de dividir l'independentisme , com ho esteu fent, no. P.S. D'ença aleshores per a mi CUP és anatema. Abans de votar-los em quedaria a casa.
  62
  26
  Respon
  TRAIDORS 09/02/2021 8:52 am
  Fer campanya atacan i mentin sobre la CUP, ja diu el que sou, CORRUPTO-CONVERGENCIA, no us i mateu, no tornara la vostra anelada convergencia, mai mes.
  Spelunca 08/02/2021 11:33 pm
  El pecat del PdeCat es no presentar-se amb Junts xCat i fer perdre el 1'5 0/0 de vots que aniran a la paperera, ja que la seva candidatura no entrarà i no servirà per res i així impediran que Junts X Cat guanyin dos O tres escons més.
   0disea 09/02/2021 9:04 am
   totalmente de acuerdo estan para fastidiar a JUnts,porque ellos saben muy bien,que sus votos se perderan.saludos.
  En fi 08/02/2021 10:47 pm
  Au mas, que no tu creus ni tu. Probablement com a MHP, de les poques coses que vas fer bé, va de escoltar el poble, i fer-li costat, en els seus anhels, organitzant el referèndum del 9 de novembre del 2014. Dit això, ni tu com a persona, ni convergència, abans de tot això, la Independència de Catalunya, sabíeu el que era, i tu fer-te de cop independentista, no quadrava massa
  66
  13
  Respon
   Mai ha estat independentista 09/02/2021 5:54 am
   No va convocar cap referèndum, va convocar una costellada de 3 respostes sense cap efecte ni conseqüència per fer content al Cerillo. Després trencar la paraula donada d'eleccions inmediiates per conseguir la "unitat" amb xantatges i ell de cap, vam perdre un any. Gràcies CUP per enviar-lo a la paperera de la història.

Nou comentari