El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marlaska: “Espero que Torra pugi al vaixell on estem tots a remar”
  • CA

“Espero que Torra tingui la consciència de pujar a la barca on estem tots a remar”. Són les paraules del ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, en una entrevista que publica ‘El Periódico’ aquest dissabte a la nit. “No perdré ni un minut en qui no vulgui pujar al vaixell”, i “no mirarem a qui ens vulgui posar obstacles. Espero que Torra sigui part de la solució”, ha afegit el ministre en referència al president de la Generalitat, que continua reclamant al govern espanyol que decreti el confinament total. Marlaska també assegura a l’entrevista que Espanya no ha reaccionat tard a la crisi del coronavirus, i que de moment no es tancaran ports ni aeroports. 

Marlaska argumenta que l’executiu ha pres les mesures “oportunes” i en el moment “oportú”, i que les decisions sore el confinament a Espanya són les “més dràstiques” que s’han pres a Europa, i les segones més severes arreu del món. Sobre ports i aeroports, el ministre constata que ja se n’han tancat “bastant” alguns, on ferris i creuers ja no hi atraquen.

Finalment, pel que fa al certificat d’autoresponsabilitat que ha impulsat el conseller d’Interior, Miquel Buch, el seu homòleg espanyol ha subratllat que “li agrada” i que és “important”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa