Marlaska diu que els indults es resoldran “pensant en la societat catalana i no en els afectats”

El ministre assegura que el seu govern "ha fet gala del diàleg amb Catalunya"

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha assegurat durant la seva visita a Cadis que “els expedients d’indult es troben en el Ministeri de Justícia” i que “quan arribin a la taula del Consell de Ministres es resoldran en termes de convivència i de concòrdia”. En declaracions als periodistes, Marlaska ha insistit que es resoldran “pensant molt més en la societat catalana i en el conjunt de la societat espanyola que en els propis afectats”. En aquest sentit, ha recordat que “aquest Govern ha fet gala, com no podia ser d’una altra manera a Catalunya, de diàleg” i ha afirmat que “el diàleg, la convivència i la concòrdia és el que ha de guiar”. Per això, el ministre de l’Interior ha declarat que “fruit d’aquest diàleg, en tres anys al govern no li han convocat un referèndum il·legal ni li han fet una declaració unilateral d’independència”.

Comentaris

  Ricard 03/06/2021 4:25 pm
  Si pensen en la societat catalana és molt fàcil: restin a l'altra banda de la ratlla i no vinguin a agredir, reprimir o matar. Facin de turista i prou. Tots serem molt més feliços.
   Gonzalo 04/06/2021 1:23 pm
   Va a ser que no. Te jodes. Mala suerte, laZinaZi de mierda.
  fideli 03/06/2021 4:23 pm
  falòrnies
  Senyal de trànsit 03/06/2021 4:20 pm
  Senyor Marlaska, crec que va en el sentit de la marxa equivocat. Un ou sempre serà un ou per molt que li vulgui dir patata.
  En fi 03/06/2021 3:52 pm
  I vaig jo hi m'ho crec. En tot cas pensant amb el carceller miguel izeta, i la delegacion del psoe a Catalunya deus voler dir
  Doctor Strangelove, el bo. 03/06/2021 3:33 pm
  Y para el bien de España y sus subordinados. Sou uns cara dures, més mentiders impossible. Apa, aneu a pastar fang!
  L'ou com balla 03/06/2021 3:32 pm
  Quin rucada, potser vol dir que ell pensa amb els de Societat "civil" catalana SCC ? Nosaltres per si de cas, seguim el camí vers la independència.

Nou comentari