Marlaska adverteix PP i Vox sobre la llei de memòria històrica: "Amb els drets dels ciutadans no s'hi juga"

El ministre de l'Interior diu que Cs és "còmplice" de les mesures acordades entre els dos partits a Andalusia
El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska
El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska | ACN

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha criticat la "radicalització" que suposa el pacte entre Vox i PP per governar a Andalusia i ha advertit que el govern espanyol estarà "vigilant" si es vulneren drets dels ciutadans. Un dels punts suposa derogar la Llei andalusa de memòria històrica i substituir-la per una "llei de la concòrdia". Una proposta que no agrada el titular d'Interior. "Amb els drets dels ciutadans no s'hi juga, inclosa la llei de memòria històrica. Tothom té dret al respecte, a la veritat i a la diversitat", ha afegit. Des de Còrdova, el ministre ha afirmat que el pacte suposa "tornar a un món en blanc i negre" i ha acusat Cs també de ser-ne "còmplice" tot i no signar-lo ni aparèixer a les fotografies. "No pot amagar el cap perquè formarà part del govern d'Andalusia amb el PP", ha dit.

 

Marlaska també ha criticat durament l'acord de crear una Conselleria de Família al que han arribat Vox i PP. "Crec que és una regressió i no es pot dir en uns termes tan difosos, una conselleria de família vol dir molt", ha manifestat. El ministre creu que cal "defensar la pluralitat i la diversitat" i no tornar a concepcions tradicionals del que suposa el terme família. Comentaris
Ramon
La història espanyola des de la perspectiva del Frente Popular no l'ha de subscriure mai Catalunya. Com tampoc no subscriu la de l'altra mitja Espanya. Totes dues versions són mentida però el problema no és que siguin mentida sinó que són LA SEVA mentida. Tant la d'uns com la dels altres.
Un intolerant dient que vigilarà z un altra intolerant?
Un intolerant dient que vigilarà z un altra intolerant?
X*2
Cal il-legalitzar els feixistes, tot el demès és mentida
Teresa
Marlaska era molt divertit servir-vos de VOX per anar contra Cat. Ja ho veus, cria cuervos que et trauran els ulls, ara VOX us farà tan mal com pugui a vosaltres, a la societat, a la història a la vostra Espanya, que pot acabar pobre, grisa, trepitjada, castigada, robada,... per quatre senyoritos corruptes que somien que viuen al segle XVII-XVIII. PSOE, també n'heu estat col·laboradors. Ai la Susana, quantes catifes li aixecaran.
No dissimulis, són dels vostres
Marlaska, especifica; amb els drets dels ciutadans no s'hi juga (molt ben dit), però hauries d'haver afegit: "sempre que aquests no siguin catalans, és clar"
Joan
Amb els drets dels ciutadans no s'hi juga (excepte si són independentistes catalans)
Núria
Marlaska, vai anar per nosaltres els catalans fent-vis selfies amb ells. Ara per les dones, la memòria històrica i espereu-vos Marlaska i Iz, pel colectiu homosexual. Aplaudiu aplaudiu, miserables.
Jordi Estelada
Això mentre trepitgen els drets d'independentistes, activistes socials, cantants, actors, etc. No és més hipòcrita perquè més enllà de la hipocresia ja no hi ha cap més qualificatiu
Fat Boy
Nomes es juga amb els drets dels ciutadans que determina el Marlaska.

envia el comentari