Marín defensa els indults per tal de “normalitzar” la relació entre Catalunya i Espanya

L'alcaldessa de l'Hospitalet demana a Sánchez i Aragonès que "seguin, discuteixin i dialoguin"

L’alcaldessa de l’Hospitalet i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha defensat aquest dimecres la concessió dels indults als presos polítics per part del governe espanyol per tal de “normalitzar” la relació entre Catalunya i Espanya. En una entrevista als Matins de TV3, ha dit que “la intenció” de Pedro Sánchez és “que a Catalunya hi hagi un canvi i un retrobament” per tal de “trobar solucions”. “Ja sabem on ens ha portat l’estratègia de mirar cap a una altra banda, i Sánchez té clar quins errors s’han comès en el passat“, ha afegit. També ha considerat que els indults són prou importants com per no emmarcar-los en una lògica electoral.

En aquest sentit, Marín ha demanat a Sánchez i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que “seguin, discuteixin i dialoguin”. “No cal que marxin junts de vacances i que vagin a sopar”, ha dit l’alcaldessa de l’Hospitalet, però sí que ha reiterat que tenen l’obligació “d’entendre’s”. “No podem cometre els errors del passat, perquè la falta de diàleg va provocar una ruptura que encara en paguem les conseqüències“, ha afegit.

Comentaris

  Vendetta 02/06/2021 12:44 pm
  Mai, ni aigua al enemic sensa treva sensa cuartell putaejpanya sempra
  Teresa 02/06/2021 12:32 pm
  La senyora Marín, com a representant del poder colonial castellà a Catalunya, considera que “normalitzar” les relacions entre els catalans i els botxins espoliadors consisteix en que els catalans tornem a l’actitud d’oncle Tom que hem tingut durant tants anys. Senyora Marín: això s’ha acabat ! Relacions de bon veïnatge entre la República Catalana independent i el que quedi de l’estat colonial castellà, potser els nostres nets o rebesnets. Mentrestant, les relacions “normals” són les típiques entre una poble reduït a la condició colonial i la metròpoli que li xucla la sang i tracta de destruir-lo com a poble per a perpetuar l’espoli
  Donec Perficiam 02/06/2021 11:31 am
  No entenen res. La relació entre Catalunya i Caspaña no es normalitzarà MAI Sra. Marín. MAI he dit MAI. Haurien de saber que els calatans mai oblidarem ni perdonarem que sóm un país ocupat des del 1714 i que els greuges, insults, expol-li i trinxamenta feta per Caspaña durant segles és aberrant, perversa, obscena i cruel. Per aixó mai serà bona la nostra relació.
  Presoner núm. 49001121 02/06/2021 10:54 am
  Sí, normalitzar la "convivència de les porres" és el somni dels sociates... Però ja no cola, ja hem vist el rostre de serf del Borbó que hi ha darrera la careta de progre "no nacionalista". I el mateix val per a les desferres com-es-diguin-ara del Partido Comunista de España, sucursals dels sindicats castellans i etc. Les coses no tornaran a ser com abans, per molt que un grapat de líders venuts i cagats a les calces intenten fer-nos combregar amb rodes de molí.
  De moment Catalunya és Espanya 02/06/2021 10:42 am
  Si cal normalitzar alguna cosa és la relació del govern autonòmic català amb el govern espanyol.
  Entre corruptos no nos pisamos las mangueras 02/06/2021 10:28 am
  Ha de tornar el favor, els corruptgents li van regalar la Diputació de Barcelona perquè no la tingués ERC que l'havia guanyat. Així de deslleials son els corruptes processistes.
  54
  12
  Respon
  Ricard 02/06/2021 10:25 am
  No entenc res. El conflicte és entre catalans i castellans. o només entre catalans? Parli amb els seus col-legues castellans i tinguint-ho clar. Mentre, no ens atabalin gaure si els plau. I sobretot, no els faci vergonya indultar o amnistiar. La vergonya és perseguir i empresonar demòcrates honrats. I penso de tots, i no només els que són a presó.
  uno que vive en Tabarnia 02/06/2021 10:09 am
  mai sera normal, es la vostra finalitat no arrivara ser IGUALS
  Pedro 02/06/2021 10:02 am
  Que diga que PS está acabado y su partido en la mira de si cae o no cae.
  Vendre el relat d'una falsa pau, com els 40 años de paz del franquisme 02/06/2021 10:00 am
  Normalitzar? I els exiliats? I el tribunal de cuentas? I els demés 3000 represaliats? I l'espoli econòmic que continua? I el setge al català que s'incrementa?....
  I que?? 02/06/2021 9:55 am
  Nova normalitat: surtin del nostre pais i tornin el que han robat. A dolentes un ira amb tecnologia segle XXI no se si els agradaría.
  culpable 02/06/2021 9:38 am
  és normal que defensi els indults, la molt interessada. S'està preparant el terreny, perquè sap que en necessitarà un, per quan hagi estat condemnada, pels seus tripijocs com a alcaldessa
   Tens raó 02/06/2021 3:01 pm
   Per això va regalar la DIBA al corruptes que tampoc van guanyar.

Nou comentari