Mariano Rajoy obté plaça en un registre mercantil del Passeig de la Castellana

També hauria aconseguit plaça al registre de la propietat de Madrid número 54 la seva germana Mercedes Rajoy

 

L’expresident del govern espanyol i del Partit Popular Mariano Rajoy ha obtingut plaça com a registrador de la propietat al registre mercantil número 5 de Madrid, situat en ple Passeig de la Castellana de Madrid.

 

Així consta en una resolució del concurs de la Direcció general dels Registres i del Notariat, en la qual, entre els més de seixanta sol·licitants, figura Rajoy, que en l’actualitat ostenta una plaça de registrador a la localitat de Santa Pola (Alacant).

 

D’aquesta manera, l’expresident de la formació popular podria deixar la ciutat alacantina a la qual es va traslladar fa poc més d’un mes per a reincorporar-se a la seva plaça.

 

L’excap de l’executiu espanyol va demanar el seu reingrés al cos de registradors de la propietat després de 35 anys en primera línia política i després de presentar la renúncia al seu escó al Congrés i de deixar la presidència del Partit Popular.

 

D’acord amb el document que arreplega el portal web del Ministeri de Justícia, a més de Mariano Rajoy hauria aconseguit plaça al registre de la propietat de Madrid número 54 la seva germana Mercedes Rajoy, actualment a Getafe.

Nou comentari