Mariano Gomà, nou president de Societat Civil Catalana

L’exdiputat al Parlament per Ciutadans José Domingo en serà un dels vicepresidents
Mariano Gomà, el nou president de SCC | http://marianogoma-arquitecto.com/

 

La junta directiva de Societat Civil Catalana (SCC) ha acordat la remodelació del càrrecs de l’entitat. Així, el fins ara president Rafael Arenas serà substituït per Mariano Gomà. Les tres vicepresidències seran ocupades per José Domingo, exdiputat al Parlament per Ciutadans, Alex Ramos i Miriam Tey.

 

El secretari serà Manuel Miró i el tresorer Ferran Brunet. Rafael Arenas, Montserrat Baras, Sixto Cadenas, Joaquim Coll, Isabel Fernández, Juan Mellen, Francesc Moreno i Nuria Plaza seran els vocals. Mariano Gomà (Barcelona, 1952) és arquitecte, escriptor i exprofessor de la Universitat Politècnica de Torí en cursos de postgrau.


Ha estat president de la demarcació de Lleida del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) del 1985 al 1990; vocal professional de la Junta de Govern del COAC del 1990 al 1994; president de l’Agrupació d’Arquitectes al Servei de l’Administració de Catalunya del 1994 al 1999, i president de la Unió d’Agrupacions d’Arquitectes de les Administracions Públiques d’Espanya, del 1994 al 2001. També va ser president de la Creu Roja de Lleida del 2004 al 2014 i és membre de la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando. 

Pel que fa al nou vicepresident, Alex Ramos (Burgos, 1959), és metge especialista en medicina preventiva i salut pública, director del Centre d’Estudis del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) i director editorial d’Els Quaderns de la Bona Praxi. Ha col·laborat amb revistes de formació mèdica nacionals i internacionals. És militant actiu del PSC-PSOE, i dins del partit, és responsable de l’agrupació socialista de salut de Barcelona.

Comentaris
Monty
Un vividor de conferències, intel·lectual cregut, res de res!!!
Hombre, Algarrobo!
Espero que el trabuc ja el tinguis ben rovellat!
te pinta de fatxa divertit
Com a mínim que ens faci riure, no?
No és noticia
Aquesta Societat Civil Catalana, quin tant per cent de la societat real catalana representa? un 2%? no és noticia.
jomateix
Aquest és en Mariano Gomà? Quan he vist la foto em pensava que era "el algarrobo" i no faig broma.
Edgar D.
Se li dóna una publicitat exagerada a un grupuscle minúscul de gent; són quatre i el gat però així i tot, als mitjans de tot arreu contínuament surten notícies de la "Sociedad Civil Catalana" ... ni tan sols el nom diu el que veritablement representen: fatxes espanyols, la realitat és que SCC vol dir Somos Cuatro Cabrones. I són quatre. Que els mitjans espanyolistes facin aquesta promoció no és novetat però que també és faci als mitjans de comunicació catalanistes ja és ser massa ximple.
Aquests fan la feina bruta del PSC-Cs-PP. Ara volen corre a rentar-se la cara.
Ramonet
El "Goma" preservarà les essències pàtries.....
Pako Jones Menda
Podrien canviar el nom, i anomenar-se MSC, munió de sipais i colons.
kiko
O sigui dels dos vice presidents un es de Ciudadanos i l' altre militant del PSOE, o sigui que de civil res de res, el que son es una agrupacio politica de Ciudadanos, PSOE i PP, es podrien anomenar JxNo.
Amb la foto ja paga, un home de barras de bar
Bacoretta
Quina cosa fan per Catalunya?.
Narcís ( si estimésseu o/ i fóssiu estimats en català .. no permetríeu ni de bon tros aquesta espanya .. espanya que no representa gens ni mica Catalunya/ PPCC que sí crim de lesa humanitat!)
On n'éreu aquestes dècades d'ofenses i vileses dels mitjans espanyols contra qualsevulla cosa catalana? On n'éreu aquestes dècades davant polítiques de total endarreriment àdhuc incompliment de lleis pro Catalunya? On n'éreu aquestes dècades on els catalans que eren fora/a espanya dia rere dia no escoltaven res que no fossin blasmes a sa mateixa cara? PD: l'independentista n'és país veí .. no volen res català a ses terres ( sí nostre territori i rendiments!) ni a la nostra!
Cartanya
Home no serà per càrrecs !!!! Però cap el hi serveix per entndre el que esta passant a Catalunya.
Narcís ( scc o ' primer jo, després jo i sempre jo i si sobra quelcom per a mi en l'endemig Catalunya es fumi!)
Covards i/ o interessats de baixa mena sinó venjatius personals: 1. Que senzill ser el que sou vivint-hi a Catalunya on impera l'educació vers el forà .. fos només pels vincles familiars de força de nostres compatriotes! 2. Per què no sou a espanya com català mil del carrer àdhuc cercant feina i/ o treballant allà a baix tractant amb i no companys? i 3. Ja n'hi ha prou de mirar-se el melic àdhuc subornats o síndrome d'Estocolm amb espanya mentre aquesta escup, pixa i renega Catalunya!
nissaga
Franquista fill de franquista. Ha heretat nom, feina, càrrecs, honors i biaix ideològic. Busqueu ...
Narcís ( mai més opinar d'aquests .. com poden permetre la negació, l'anihilament i l'espoli de nostres avantpassats, de nostres avis, de nostres pares i, d'allò pitjor, nostres fills i descendència a ca pròpia?)
Si us plau, elMón, no parleu mai més d'aquests no ningú o ' simples comptes corrents sedentaris ' .. ni són societat, ni n'és civil, ni n'és catalana ( pels seus fets els coneixereu!) que sí usurpadors dels veritables o manifestants dels 11S! PD: qualsevol penjat amb finances àdhuc de saber on fum un grupuscle de res i .. a la premsa?
Bacoretta
Una figura inconmensurable. Un puntal de ciudadanos, un aspirant a "ángel de la guarda" aparcacotxes, un mereixedor de una medalla del que sigui, tan se val ,
Más frikis
Como había pocos frikis, aparecen de nuevos. Las televisiones españolas tendrán que rebajar el caché para tanta teleporquería, en el caso que tengan que salir todos.

envia el comentari