Maria Senserrich, la nova cara del PDeCAT

El consell nacional tria nova portaveu de la formació
Maria Senserrich, qiuan era diputada
Maria Senserrich, qiuan era diputada | Maria Senserrich facebook

 

L'exdiputada de JxCAT i membre de la direcció del PDeCAT, la igualadina, Maria Senserrich, ha estat escollida nova portaveu de la formació. Així ho ha decidit en consell nacional de la formació celebrat aquesta tarda a Barcelona.

 

Senserrich formava part de la pedrera territorial de fornada Carles Puigdemont i ha crescut políticament al Parlament -negociant lleis d'acompanyament de pressupostos- i fent tàndem amb l'alcalde d'Igualda, Marc Castells, un dels valors segurs de la formació. 
Comentaris
ME MONDO
La Artadi me parece ahora más inteligente que lo que pensaba, cómo ha salido del embrollo sin mácula, aunque también sin futuro político, por más que ella piense lo contrario
Frema
Sensarich no ha estat diputada de Jxcat, ho va ser de JxSi
Tabernes
Senserich? De quina granja de Girona ha sortit aquesta? No tenen cap Sánchez, Rodríguez, Pérez,, García a les seves llistes?
Quico forever
"Senserrich formava part de la pedrera territorial de fornada Carles Puigdemont" Desde Pompeu Fabra, nadie ha contribuido tanto al enriquecimiento de los recursos expresivos de la lengua catalana como el gran Quico Sallés. Deberían erigirle una estatua frente al Institut d'Estudis Catalans.

envia el comentari