Marhuenda insulta el president Puigdemont, Artadi i Ponsatí

En el seu vídeo-blog, el director de la Razón assegura que el president és "el cateto d'Amer" i fa comentaris masclistes sobre Artadi i Ponsatí
Paco Marhuenda, director de La Razón
Paco Marhuenda, director de La Razón | La Razón

Amb una postura i un to impropis d'un periodista, el director de La Razón, Francisco Marhuenda, assegura en el seu vídeo-blog que la decisió del Suprem de mantenir empresonats els Jordis i els consellers Junqueras i Forn "és una mesura proporcional", perquè "els delictes que han comès, no presumptament, els hem vist radiats per televisió, els hem escoltat a la ràdio i els hem llegit als diaris, i hem vist els alcaldes amb les seves vares fent soroll al carrer, i han trepitjat els drets de la meitat de Catalunya".

 

Marhuenda, amb dificultats per articular un discurs travat i passant d'una qüestió a l'altra, assegura que "la realitat judicial segueix el seu ritme en un Estat de Dret al marge de la política, i fa befa del president Puigdemont assegurant que "si Puigdemont és president, jo sóc llicenciat en arquitectura". "Puigdemont és un fugit de la justícia, i el Govern, perdó, el ministeri de..., perdó, el jutge instructor, va retirar hàbilment l'euroordre, però haurà de viure tota la vida a Brussel·les o allà on li doni la gana, algun dia ens hauran d'explicar de què viu el personatge, mediocre i incapaç d'acabar una carrera i que els de les CUP el van agafar perquè era una tietella, aquest és el "cateto d'Amer". Assegura que fa cara d'estar "anat".


 

Marhuenda agafa la portada del seu diari, on hi ha una fotografiaa dels diputats de JxCAT a Brussel·les, i també menysprea amb un comentari masclista Elsa Artadi -no és capaç de pronunciar el seu cognom i se'n riu- i diu que només està allà per riure, la professora de Harvard, i també "aquesta Ponsatí, de bona família, la burgesia catalana, posa cara de contenteta, cap d'aquests treballen, estan aquí fent el turista". 
Comentaris
pm
El personatge Marhuenda es desqualifica tot sol amb els seus exabruptes. No mereix ni 5 minuts de la nostra atenció.
Arnau Bajoca
Passin passin que veuran la cosa més abominable del món: un exemplar de Filius Putae criat en plena selva madritensis i que va ser alletat per una Vulpes Amarguensis una subespècie endèmica d'aquella zona estepària/mesetària.
JordiP
Pues molt bé, pues querella al canto, Pues adéu. Quina vergonya, el nivell de CH3-CH2-OH llevaria a la sang el jueu Marhuenda per parlar i "raonar" d'aquesta manera. Només li ha faltat dir allò de "¿Borracho yo? ¡Tururut!". I el que ha dit només es un resum de la me.rda que enmagatzema al seu podrit cervellet de peperu d'adhessió inquebrantable.
Carles BCN
Aquest personatge és un desgraciat condemnat en vàries ocasions per publicar noticies falses. En un país normal no podria exercir com a pseudo periodista. Simplement un miserable
Josep m
Quan una persona necedita justificar que es catala cada cop que va a una tertulia,es que no creu ni amb ella mareixa. De bocamolls ben pagats alguns diaris en van plens.
Joanb
Ara volen ser del club de la comèdia. Aquest gandul aquesta vegada m'ha fet riure, tot i que mai me'l miro (procuro no perdre massa el temps amb segons quins personatges d'ultima fila). Quina pena de pocasolta.
Marc
Però si és un pobre home el Marhuenda aquest! Un acomplexat i un feixista.... Només heu de veure aquella foto d'ell de petit que es va publicar recentment, amb un aspecte realment monstruós i veureu que, al cap i a la fi, és un pobre ignorant acomplexat!
Sense por
Si digues tot el que penso sobre el Marhuenda aquest, no sortiria d'Estremera ni en 2000 anys
On és la notícia?
L'estrany i noticiable seria una apologia de Puigdemont publicada per Marhuenda. A currar una mica més les notícies, porfa.
Elisa
Si la cara es la imatge de l'ànima, aquest desgraciat la te molt negre...
Salvi de sant aniol
Ondia ja voldria ser un !!!cateto¡¡¡ que parla 5 idiomes. Quans en parla la Vivora Parlanxina, apodada, el Repelente niño Vicente.
guaita
Això vol dir que anem bé.
guaita
Arnau Bajoca, encara ric ara. Gràcies!
Volterià
UN CAGARRO NO POT INSULTAR, EL MÀXIM QUE POT FER ÉS QUE, ELL MATEIX S'ESCAMPI UNA MICA I S'ASSEQUI AMB LO QUAL SERÀ UN CAGARRO SEC.
Anna
Quan l'únic argument és l'insult i la vexació i el menysteniment, és que no hi ha cap argument cert més enllà de la desesperació de trobar davant persones més brillants a qui no eks cal insultar, vexar o menystenir. Un pobre home de qui sa nare es deu avergonyir,.
xavi
que vagi a Bruseles i parli directament amb el Molt Honoralle President de la Generalitat de Catalaunya Sr. Puigdemont ...a veure qui és més cateto. ...només saven que instultar aquests inútils.
Edgar D.
Li diria imbècil però, aquest pallasso del regne, de tan imbècil que no ho entendria.
aupa Kantidubi
Paco lo teu no ho arregla la medicina.
La razón
Director d'un diari que no serveix ni per aixugar-se el cul
Blanca
Aquest senyor (?) te un problema sempre parla sense prendre la medicacio
Guaaau
Jo penso com ell. I estic fins els collons de tots els idiomes que van de catalans purs i són els grans demòcrates i les millors persones. Estic content de la situació del Puigdemont i de tots els empresonats. I estic fins als collons de perdre el temps amb una república que no existirà mai. Catalunya necessita uns altres governants i no tanta imbecilitat.
Rosa
No entenc perquè tan de odi als catalans els si surtiran els cucs per els ulls
Antonio
Aquest Maruhena per las sevas venas dumes sircula pixats
Maginet
S'ha venut l'ànima el franquisme i el PP.
Pep
Ni cas aquest nomes viu de carronya. Q et bombin
Jesús
Dime con quién te juntas y te diré quién eres
@ Guaaau
Estar content de la situación de Puigdemont i dels empresonats, ja demostra quina clase d'especiment ets, jo tambe n'estic fins els co--ns, dels que es diuen catalans i son uns botiflers i uns miserables, com tu que pasa? quetrensenveja del idiomes que parlen els nostres politics? que son demòcrates i grans persones d0ncs si pels TEUS COMENTARIS IMBECILS,demostres que deus ser un espanyoliste,ja que segueixesla seva tactica d'insultar ,que vols uns altres gobernats?:espanyolistes+con tu oi?
Àngels
Sapo baboso asqueroso

envia el comentari