La mare d'un membre del CDR acusa l'Estat d'impartir "terror"

Es tracta d'un noi d'Esplugues de Llobregat que està buscat per la justícia espanyola
Acció del CDR a l'AP-7 a El Vendrell
Acció del CDR a l'AP-7 a El Vendrell | ACN

La mare del membre del CDR d'Esplugues de Llobregat buscat per la justícia espanyola ha acusat l'Estat d'impartir "terror" després de recordar el registre de la Guàrdia Civil al seu domicili quan buscava el seu fill i afirma que "qui t'avisa és qui l'imparteix". En una carta, difosa aquest dimecres per Catalunya Ràdio, la mare del CDR afirma que "és terror quan sabent-te amb la veritat i la raó, sents que no tens opcions" o "quan de manera atzarosa, gratuïta, insensible, agressiva i intencionada t'utilitzen per atemorir la societat". A més, descriu la sensació d'"impotència" quan durant el registre els agents van trobar uns cordills i en l'acta de l'escorcoll van fer constar que eren "metxes" i com qualifica la situació de "malson del què no em desperto". El membre del CDR havia de ser detingut el mateix dia que va ser arrestada Tamara C.G. a Viladecans.


La dona relata bé com el terror és quan "escodrinyen tots els racons de la teva casa, de la teva intimitat, buscant no saps ben bé què, dient-te 'colabore, señora, colabore' o "quan tractant-te de manera educada i correcte saps que t'estan arruïnant la vida, en aquell mateix moment. Saps que mai més res tornarà a ser com abans".

 

La mare del CDR d'Esplugues també comenta que "mai" s'hagués pogut imaginar que una "cosa així" li pogués passar a ella i la seva família. "Som gent de pau, socials, solidaris, compromesos, amb vocació de servei als demés. Amb la mà ben estesa et donen la gran bufetada, pretenent fer trontollar aquells valors i principis durant generacions familiars hem anat forjant com un gran tresor", assenyala.


Per últim, la dona agraeix les "mans adolorides, també incondicionals i valentes que m'estiren amunt" i avisa que "injectar prepotentment el verí de la por i el dolor és molt mesquí, però el que ignoren és que sabrem transformar el verí en elixir de la vida, dignitat, esperances i somnis".

 

La Guàrdia Civil no va poder localitzar el membre del CDR, a qui se l'investiga perquè "haurien desenvolupat activitats de direcció i coordinació en els actes de sabotatge duts a terme durant la Setmana Santa de forma coordinada pels denominats CDR, concebuts per provocar un clima d'agitació social", segons va assenyalar la Fiscalia. En la mateixa operació, va ser detinguda l'activista Tamara C.G., de Viladecans, que va quedar en llibertat amb mesures cautelars després de declarar a l'Audiència Nacional.

Comentaris
Karlus
Te tota la raó
Del tal palo tal astilla
Esta mujer tiene la cabeza como una regaera y el niño está igual que la madre. Qué se pensará ese muchacho que le van a hacer. Habrá que ver la mierda que le ha metido la madre al niño para que tenga tanto miedo de la policía. Se complican la vida ellos solos.
Joan
Ja van terroritzar l'1-O, han seguit terroritzant detenint i ficant gent inocent a la presó i perseguint als qui es troben sota jurisprudència de justícies europees. En canvi per l'atemptat del 17 d'agost només se'ls va veure per fer-se fotos amb els nens de l'hospital.
niñatos
UY el niño, que fueron a buscarlo a casa de su mamá, y claro , susto, qué hacen aquí, qué buscan
Gumersindo
Ñoles a tomar pol culo
Lopoll
Estanqueros dejad de fumar grifa que quema las neuronas.
Quico
Taberneros guarden el vino pq los empinacodos de la estanquera se lo pulen todo.
70 añosbaloelfranquismo
No hace mucho tiempo, cuando franco, gritábamos: Fascistas vosotros sois los terroristas. Parece que volvemos a aquellos tiempos de nuevo

envia el comentari