Manifestants denuncien que la Guàrdia Civil atura els autocars de camí a Madrid

Aquests vehicles transporten la gent que té previst manifestar-se al Paseo del Prado contra el judici al Procés
Una furgoneta de la Guàrdia Civil aturant un autocar
Una furgoneta de la Guàrdia Civil aturant un autocar | @albertdmcat

La Guàrdia Civil estaria aturant els autocars amb destinació a Madrid que surten des de Catalunya aquest dissabte. Així ho asseguren diversos usuaris a les xarxes socials. Aquests vehicles transporten independentistes que tenen la intenció de manifestar-se al Paseo del Prado per tal de protestar contra el judici al Procés i al referèndum de l'1 d'octubre.

 

 

Aquestes aturades s'estarien produïnt a la provincia espanyola de Saragossa. Aquesta usuària, per exemple, explica que la Guàrdia Civil els ha fet parar amb "l'excusa" que haurien trepitjat una línia conínua de la carretera. També afirma que la policia hauria multat amb 100 euros el conductor, i que els manifestants haurien ajuntat diners per pagar conjuntament la multa.

 

Aquests manifestants expliquen que la Guàrdia Civil està aturant els autocars al voltant de Pina de Ebro, i molt assenyalen que fan parar aquells que tenen simbologia independentista o elements de color groc.

 Comentaris
fascismo
propia de estados antidemocráticos, ¿tienes algo que decir iceta ?. del psoe al igual que el trifachito, no se puede esperar nada.
LUIS
A mi en particular no me ha ocurrido porque yo viajé ayer y ya estoy en Madrid, pero puedo dar fe de conversaciones entre guardias viles y sujetos de muy poca educación y presencia en cochambrosas barras de bar de locales entre Zaragoza y Guadalajara, en las que he escuchado deseos de muerte y amenazas a los manifestantes. Con lo que ví ayer por las despobladas españas, no me extraña que los tipos de la manada fueran guardias viles de profesión, eso es españa.
Buenísimo ; espectacular el dineral que harán hoy por multas; eso sí, siempre las podrán recurrir al TEDH.
Y a partir de ahora, tras las declaraciones de Trapero, las multas de los Mossos se pagarán con el mismo "cariño" que las de la GC.
albert
I que us pènsàveu. Es alló de l´escorpí i la granota. Son així i no hi res a fer. Només MARXAR.
Claravalls
Aquests guarres zivils deuen de buscar a avis i nens per atunynar-los.Colla de criminals deixeu als estrangers catalans en pau.Us foteu la violència on us càpiga. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
jdlm
Gracies a tots els que viatjeu, els que per circumstancies ens hem quedat a Catalunya, estem al vostre costat Quan vàrem anar a Bruseles, cap problema, la diferència, entre la España - Fatxa, i la resta, No poden resistir-ho, s'els hi capgira l'estomac
joan
No es d'extranyar a Zaragoza, a mi en van multar, amb l'excusa de trepitjar una continua, per portar l'estelada darrera el cotxe. Fatxes, ho se de vertitat, vaig fer-hi la mili
Mi reino por un bocata
¡Animo, valientes indepes! ¡Conquistad la capital con vuestros lacitos adorables!
Andreu
Son españoles los que no pueden ser otra cosa. Jo, per sort, sóc català. ????
Raf
Res de nou. Recordo vages on els incivils també aturaven els busos i ens feien baixar. Res ha canviat a Ñ.
INCREDUL
A finals dels anys 60 em van portar a Saragossa ( San Gregorio ) a fer la mili, molts dels que feien la mili voluntaris de Saragossa al catalans ja ens deien "Polacos" pro els valents maños a als del Pais Vasc no tenien pebrots de menospreciar.los.
Serrallonga
@ mi reino por ..... Tu reino Ñ ni un bocata vale , so borrico . Tienes un problema y es ser espaÑol , que pena y és para toda la vida
Què raro que la guarra civil faci la vida impossible als catalans
Un muntatge d'ells...
Un altre dels "Modus Operandi" que utilitza aquest cos policial propi d'un estat antidemocràtic i dictatorial.

envia el comentari