La manifestació "No hi ha justícia" davant el Suprem de Madrid agafa volada

La convocatòria, pel 15 de desembre
El rètol de la convocatòria

 

"No hi ha justícia". Aquesta és la divisa d'una convocatòria per manifestar-se davant el Tribunal Suprem a Madrid el proper 15 de desembre. Una convocatòria que va agafant volada a mida que passen els dies i els esdeveniments. La manifestació d'àmbit estatal la impulsa l'organització Clam per la llibertat i que vol ser un clam contra la retallada de drets civils i polítics i una denúncia dels presos polítics que hi ha a l'Estat espanyol. 

 

Segons el manifest, la protesta és "per visibilitzar, encara més, els forts dèficits democràtics ques’arrosseguen des del franquisme". "Volem posar en evidència que la judicialització de la vida política és un mecanisme que s’aplica sistemàticament contra tota forma de discrepància política que vol ser transformadora i que pretén actuar per superar el règim del 1978", afegeix el text. 


"Volem denunciar que ara fa 40 anys es va instaurar una transició que pretenia blindar la monarquia, perpetuar els privilegis de les oligarquies i restringir els drets civils i polítics, tant de la ciutadania com de les diverses nacions de l’Estat espanyol", sentencia el document.

 

 
Comentaris
Ja ho va dir Pedro Pacheco el 1985
Aleshores deia, "La justicia es un chachondeo" i va esser "empaperat". Ara la justicia espanyola ha pujat uns graons mes i ja es "una farsa".
Observador
Un acudit vell: el ministeri de justicia espanyol és com la conselleria de marina d'Andorra.
josep el rebel
Constitució neofranquista = justícia neofranquista = injustícia espanyola.

envia el comentari