Manifestació monàrquica coincidint amb l'homenatge a les víctimes del 17-A

Sota el lema "Catalunya amb el seu Rei" la concentració es farà a les deu del matí a la Font de Canaletes, a les Rambles
El rei Felip VI durant el seu missatge de Nadal al palau de la Zarzuela
El rei Felip VI durant el seu missatge de Nadal al palau de la Zarzuela | ACN

La Unió Monàrquica d'Espanya ha convocat una manifestació a Barcelona coincidint amb l'acte d'homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes del 17-A, on hi assistirà Felip VI. L'entitat ha anunciat que la manifestació s'ha convocat per donar suport al Rei davant les crítiques del president Quim Torra i els independentistes després de recordar que no està convidat a l'acte del primer aniversari dels atemptats. Sota el lema "Catalunya amb el seu Rei", la concentració es farà a les deu del matí a la Font de Canaletes, a les Rambles, per donar suport al Rei. Serà mitja hora abans que comenci l'acte oficial per retre homenatge a les víctimes dels atemptats de l’any passat a Barcelona i Cambrils que se celebrarà a dos quarts d'onze a la plaça Catalunya.Comentaris
Dos2
Catalunya ab el seu rei...aquet noiot no es pas el rei ni de Catalunya ni dels catalans sino de quatre emigrants espanyistanyis
Quin personal mes cutre, Ñ s'enfonsa
Pepet
Perquè la monarquia espanyola ha d'aprofitar el 17A per fer el seu marketing? Prou ja d'utilitzar la desgràcia i Catalunya. No suporto Espanya, me' n vaig a Cal Felipa a dedicar-li el de mitja tarda al monarca i a la seva familia de xoriços.
Vicenç Ramoneda
No era un acte d'homenatge a les víctimes i de reconeixement als que varen sacrigicar-se en ajudar?
Serrallonga
Aquest 17A , hauria de quedar en blanc de notícies , ni els familiars de lés víctimes mortals ni els ferits hi haurien de ser presents a l'acte que volen utilitzar i manipular . El Borbó , si vol fer de rei, que encaixi al seu palau aquí no ens fa cap falta.
Casposos
Als assistens monarquics els pagàven 50€ i un entrepà crec, financat amb fons reservats.
Fora reis imposats a la forçe
Tots d'esquena
Els "a por ellos" deixant la seva putrefacció pel camí.
fideli
"sobretot que no es polititzi" diuen el pioliñols... quins collons que té la burra...
Joan
Està bé que el món sàpiga que en la República Catalana totes les opcions són tolerades mentre siguin manifestades amb respecte per l'adversari. Nosaltres, per contra, protestarem amb el silenci i en reconeixement de les víctimes de l'1 d'octubre, presos polítics i exiliats, líders civics i ciutadans amenaçats per la monarquia borbònica, en un pas més endavant per bastir a poc a poc aquesta República que varem votar.
666
En nazionals i civilots omplirán 100m.
Qui polititza què?. Bandarres!
José Luis Olivera dirigió desde el CITCO un bloqueo informativo a los Mossos d'Esquadra previo a los sangrientos atentados yihadistas en Las Ramblas y Cambrils. Su aportación al CITCO fue diseñar esa estrategia de negar información clave a los Mossos, incluidos los avisos de centros de inteligencia de otros países, según subrayaron a Público fuentes policiales tras los atentados en Catalunya.
Ovidj
Si la "representació" (funció teatral) de les "autoritats nacionals" es fa en direcció nord (per supossar), la manifestació popular es tindría que fer en direcció sud i deixar-los sols amb "els seus acolits"... RES de posar-se darrera "d'ells" com acompnyant-los... QUE QUEDIN SOLS !!!... i que es vegi.
Josep
I la Colau més contenta que mai....la molt monàrquica.
vendetta
ke diu ke els colonos volen rebra el seu rey?????
ganxó
Si a Canaletes, i que també hi assisteixin el toca collons que foten merder quan els cules i no cules celebren les victòries del Barça
Aixó te un nom:
Monarca cañí
Quan paga per anar a la manifestació al seu favor ? Està somiant encara amb els contas dels reis
Born in the Cat
Catalunya NO TE cap rei! Els colons, subdits, plebeus, i submisos, pot ser.
666
Es un acto de homenaje a las victimas NO de apoyo a la monarquía, deberían prohibirla si no quieren que haya incidentes!
joseph
Quan acabeu deixeu tot ben net, que no faci cap tipus de falire
XX
Però aquest paio no és el que ven armes als terroristes? Collons, en que quedem?
xup
i SERÁ EL PALLASSO MAJOR I EL CRAPULA DEL SEU PARE?
Gent
Perfecte. Un motiu més per no ser-hi. Hi haurà els comandos Arrimadas i els Aporellos. Tots cap als actes paral.lels.
Swifff
Ai si , ja veurem per la tele com criden els energúmens i el comando Arrimadas. Jo a casa. A l'acte de l'ajuntament amb els cínics no se m'hi ha perdut res.

envia el comentari