El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Manifestació de suport a les policies espanyoles a Sant Jaume per recordar l’1-O
  • CA

 

 

Nova convocatòria unionista a Barcelona. Aquesta vegada a dos dies del primer aniversari del referèndum del Primer d’Octubre. JUSAPOL (Justicia Salarial Policial) l’associació de policies reclama igualtat de sous del Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil als dels Mossos o Ertzainza ha convocat ara una manifestació a la plaça Sant Jaume el proper 29 de setembre que res té a veure amb el seu suposat objectiu. 

 

Així JUSAPOL ha convocat la marxa amb l’eslògan “Per tot allò que en viscut junts, per un objectiu comú… Vine, viu-lo i sigues part!”. I afegeixen: “Fes costat a la teva policia nacional i Guàrdia Civil a Catalunya”. La manfiestació tindrà un acte final de “Reconeixement i homenatge als policies nacional i guàrdies civils que van participar a l’operació Copèrnic”. 

 

La convocatòria vol mostrar el suport explícit als operatius policials que van intentar aturar el referèndum i que van mostrar una violència insòlita a Europa contra població civil desarmada. Així mateix, els cossos policials van arribar a Catalunya animat amb el crit d’ “A por ellos”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa