'Make a move', la campanya de l'ANC per denunciar internacionalment el judici a l'1-O

L'entitat preveu mobilitzacions i situar "elements volumètrics" a les principals capitals d'Europa

 

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha presentat aquest dijous la seva nova campanya per tal de denunciar internacionalment el judici al referèndum de l'1 d'octubre. Porta el nom de 'Make a move' (Fes un pas) i preveu dur a les principals capitals europees grans mobilitzacions i "elements volumètrics" com imatges de la policia espanyola pegant votants durant l'1-O.

 

En aquest sentit, la presidenta de l'entitat, Elisenda Paluzie, ha explicat que la principal intenció de la campanya és denunciar que l'Estat espanyol no reconeix el dret a l'autodeterminació de Catalunya, i que és per aquest motiu que els líders independentistes seran jutjats durant els propers mesos.

 

Així doncs, l'ANC organitzarà manifestacions a ciutats com Brussel·les, Ginebra, París, Roma, Londres o Berlin. De totes maneres, el primer pas per tal de finançar aquestes accions serà fer campanya a nivell nacional i que la gent hi pugui contribuir econòmicament entrant a la pàgina de 'Make a Move'.

 

La primera cosa que ha fet l'entitat ha estat mostrar un spot publicitari "de gran qualitat" cinematogràcia, tal i com la mateixa Paluzie ha volgut destacar. Al vídeo es fa un repàs de diverses reivindicacions històriques que han acabat atorgant drets civils a la humanitat. Per exemple, apareixen imatges de les primeres reivindicacions feministes a Londres, la caiguda del mur de Berlín, les reivindicacions homosexuals o el procés d'independència de l'Índia.

 

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?