El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Madrenas i Geis competiran per encapçalar la llista de JxCat a Girona
  • CA

L’alcaldessa de Girona i diputada al Parlament Marta Madrenas es presenta a les primàries per encapçalar la llista de Junts per Catalunya (JxCat) a les comarques gironines a les eleccions del 14-F. Segons ha confirmat a l’ACN, Madrenas ha decidit fer el pas i, per tant, competirà amb la diputada i portaveu de Junts per Catalunya (JxCat) al Parlament, Gemma Geis, que avui també ha anunciat que opta a liderar la llista del partit a la demarcació.

Geis ha decidit presentar-se a les primàries per encapçalar la llista per Girona a les eleccions del 14-F. Geis, que ho ha fet públic a través de les xarxes socials, assegura que fa el pas per les comarques gironines, per la situació de pandèmia que viu el país i per “reprendre el camí cap a la independència”. La diputada referma la seva “lleialtat” amb l’expresident Carles Puigdemont i es compromet a dedicar “el 100%” del seu temps a la demarcació, treballant “amb empatia, capacitat d’autocrítica, rigorositat i transparència”. A més, en una entrada a Twitter, subratlla que la decisió de presentar-se a les primàries també obeeix a “fer equip amb Laura Borràs“.

Marta Madrenas, que és alcaldessa de Girona d’ençà del 2016, va anar de número 3 a la llista de JxCat a les últimes eleccions al Parlament, celebrades el 21 de desembre del 2017. Ho va fer per darrere de Geis, que encapçalava la llista, i de l’exconseller de Cultura, Lluís Puig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa