"L'única sang que acceptem que es vessi és la que ajuda a salvar vides"

Bombers catalans protagonitzen aquest dijous 7 de desembre una acció solidària de donació de sang a Brussel·les i a Catalunya

Els Bombers de Catalunya també han viatjat a Brussel·les. Potser no tots, però tant ells com els qui s’han quedat al país protagonitzaran aquest dijous una acció solidària i aniran a donar sang per mostrar al món “que l’única sang que concebem que es vessi és aquella que donem de manera conscient, solidària i voluntària per a ajudar a salvar vides”.

 

Amb aquest gest, expliquen, “volem agrair al poble de Bèlgica el seu respecte al nostre govern legítim i mostrar-los la voluntat del poble de Catalunya de mantener la seva lluita dins la més estricta no violencia i fraternitat envers els pobles d’Europa".


 

Aquest és el comunicat complet que han difòs en relació a la seva acció:  

 

"Ajudar a la gent quan de sobte els apareix un problema”, podria ser el titular que resumeix de manera més precisa la feina dels bombers arreu del món. Hi ha infinitat de maneres d'ajudar.

 

Els últims mesos els bombers de Catalunya ens hem mobilitzat al costat de la nostra gent per fer pinya en un moment d'un retrocés de drets sense precedent des de la dictadura franquista.

 

Avui som aquí, a Brussel·les, al cor d'Europa. Molts catalans hem vingut a fer sentir la nostra veu per demanar la llibertat dels presos polítics i per defensar la República Catalana. Els bombers també hi som, al costat de la nostra gent. I volem fer un gest simbòlic per demostrar què fem, qui som.


 

Dijous 7 de desembre els bombers de Catalunya anirem a donar sang, a Brussel·les, els que hi som, i a Catalunya els que no han pogut venir, per mostrar al món que l'única sang que concebem que es vessi és aquella que donem de manera conscient, solidària i voluntària per a ajudar a salvar vides. Amb aquest gest volem agrair al poble de Bèlgica el seu respecte al nostre Govern legítim, i mostrar-los la voluntat del poble de Catalunya de mantenir la seva lluita dins la més estricta noviolència i fraternitat envers tots els pobles d'Europa.

 

La repressió de l'estat espanyol no fa més que encoratjar-nos a seguir amb la nostra voluntat indomable de construir una República Catalana on valors com la pau, la solidaritat, la fraternitat, el respecte i la justícia regnin per sobre de l'odi, el ressentiment, la venjança, la intolerància i la violència.


 

Exigim l'anul·lació de totes les causes contra el Govern i contra els Jordis, i que tots ells, presos i exilitats, puguin tornar a casa immediatament.

 

Demanem a la Unió Europea i als seus estats el reconeixement de la República Catalana tan bon punt tinguem restituïdes les nostres institucions legítimes.

 

 

 
Comentaris
terrassenc
Què grans que són!
Bravo
Bravo, bravo, bravo!! Magnífic gest! Que se'n faci difusió
Joan Girona
Grandíssims Senyors els Nostres Bombers!!!!
JCM
Són immensos , són els millors , són els nostres bombers.

envia el comentari