L'ultra Abascal carrega contra Cs perquè és "un partit d’obediència francesa" que accepta ingerències

El líder de l'extrema dreta espanyola defensa el seu programa ultra al programa 'Espejo Público' de Susanna Griso
Santiago Abascal a 'Espejo Público'
Santiago Abascal a 'Espejo Público' | ANTENA 3

El líder del partit ultra Vox, Santiago Abascal, ha aprofitat una intervenció aquest divendres al programa Espejo Público de Susanna Griso per carregar contra Cs, un partit, ha dit que “de ser un partit català que respectàvem, en un partit d’obediència francesa”. Abascal ha criticat que els aliats europeus d’Albert Rivera, en concret al president francès Emmanuel Macron, li diguin “públicament, de forma humiliant, amb qui s’ha d’aliar”. El líder d’extrema dreta defensa que això demostra que Cs “no creu en la sobirania de les nacions” i estar “disposat a acceptar intromissions” estrangeres. Davant d’aquest fet, ha dit Abascal, Vox no deixarà “que ningú ens digui mai des de França o Alemanya amb qui hem de pactar, només responem als interessos dels espanyols i decidirà les aliances en funció dels interessos d’Espanya”.

 

Abascal també ha aprofitat la presència al plató de TV3 per defensar el seu programa ultraconservador. En aquest sentit, ha parlat de la violència masclista per dir que el 87% de les denúncies de dones contra homes són arxivades. “Hi ha moltes dones que han denunciat i no han pogut provar-ho”, ha subratllat. El líder ultra ha dit que cal derogar la llei contra la violència de gènere i substituir-la per una que sigui “més justa”. Abascal ha carregat també contra les lleis que protegeixen el col·lectiu LGTBI i ha opinat que hi ha molta gent que està d’acord amb el que defensa Vox, fins i tot “molts gais que són de Vox”, però que existeix “un totalitarisme” que no permet discrepar en aquestes qüestions.Comentaris
Ai, la Griso
EL seu programa és taaan plural,que per parlar dels problemes de Catalunya, tant convida a Arrimadas,com a RiVera i, si cal, a Iceta. Sospito que, per mantenir la "pluralitat" ara li han encarregat fer sortir VOX i promocionar-lo,com tan bé ha fet amb ciudadanos.Espero que a la vida passi per alguna situació on sigui tractada amb la mateixa justícia i empatia que ella té amb les presos polítics i els independentistes en general. Ja s'ha retractat per injuriar els mossos pel tema incineradora?
Ferran
Fray Santiago Abascal, alias Zotes
Patrícia
L'estàs cagant abascal. L'obediència la tenen més a prop i està al valle de los caídos.
Fat Boy
Ha, ha, ha. El gavatxo ja comença a rebre. Aviat li caldra un certificat de pureza de sangre, i si no, ja ho sap, el tractaran com a un gitano. Quines coses oi?, aixo del karma encara resultara ser veritat.
X*2
Fora feixistes
Carles
Vaig creure'm l'anunci de ja no necessiten treballar i una mica més m'estafen 47€ per la cara. Vaig llegir després que era un frau a diferents paisos: Italia, Chequia, Portugal, etc. Em pregunto, com podeu posar aquest anunci si es un frau?. Vaig creure que si ho deia elMon.cat hauria de ser seriós.
Mercè
Si l'Abascal aquest pot dir això a la TV i si VOX s'ha pogut prsentar a unes eleccions -desvirtuant així la democràcia- és perquè no hi ha una llei que il·legalitzi els partits feixistes. I no hi ha aquesta llei perque els partits que governen i es fan dir demòcrates, de fet no ho són tant. Els interessa fer sortir el papus durant un temps per poder presentar-se després com els bons.
Abascal i la reconquesta
Que vagi a reconquerir les colonies americanes si té collons. Aquesta Espanya de "Salvame" no té sentit del ridícul. Encara tornarem a veure gent sota pàlio

envia el comentari