Els lletrats del Parlament diuen que els vots delegats de JxCat podrien invalidar-se

L'informe sosté que l'escrit que va presentar JxCat per seguir votant per delegació no s'adequa a la resolució que va aprovar el ple el 2 d'octubre
El president del Parlament, Roger Torrent
El president del Parlament, Roger Torrent | Jordi Borràs

Un informe dels lletrats del Parlament ha advertit aquest dilluns que la delegació de vot dels quatre diputats de JxCat afectats per la suspensió del Tribunal Suprem podrien ser invalidats. L'informe sosté que l'escrit que va presentar JxCat per seguir votant per delegació no s'adequa a la resolució que va aprovar el ple el 2 d'octubre, perquè no designen a un substitut que exerceixi els seus drets, sinó que pretenen mantenir la delegació de vot d'aquests diputats. La Taula havia aprovat l'escrit presentat per JxCat, i aquest dilluns ha rebutjat les peticions de reconsideració de PSC, Cs i PP, però el president de la Cambra, Roger Torrent, ha demanat un informe jurídic als lletrats.

Comentaris
Prou impostors.
Hem de continuar amb les parides mentals de Puigdemont i d'Eduard Pujol, que bloquegen el Parlament, per no aconseguir cap resultat positiu. Aquesta gent dedica els seus esforços a fer la vida impossible a tothom i són un llast pels catalans. Prou impostors.
Torrent, supongo que ya sabrás que las democrácias mundiales aborrecen a los golpistas.
Por otra parte no te dejes engañar por un miserable fugitivo; el citado miserable ya engañó de manera descarada a sus votantes.
Junts pel caos.
Junts pels Caos i el seu portaveu són un llast per l'independentisme. A Puigdemont només l'interessa que les coses vagin malament. Si tot va bé ell desapareix del mapa.
Ramon
L'incompliment del mandat electoral del 21-D és sistemàtic i clamorós. El mandat era de revalidació i restitució de les legitimitats. I va obtenir majoria absoluta. Tant si no poden complir-lo (la Crida i la CUP), com si no gosen complir-lo (PdCat) o si descaradament no volen complir-lo (ERC), l'única sortida democràtica és tornar a votar amb moltes lliçons apreses.
Joan Martí
eleccions ja i el Torrent fora del Parlament, llufa del tripartit, chacha del iceta, espanyol del año o del ano. CUP, CUP, CUP, i fora les llufes espanyolistes d'erCagats per españa
Ramon
George Washington fou un colpista.
Podrien... és condicional.
La falta de concreció deixa lliure de responsabsilitat directa el president de la Mesa. L'autocensura faria molt lleig. Si després s'acabéssin invalidant els vots de JxCat es perderia la majoria independentista del parlament i se'n salvaria la dignitat. Si "acaten" el parlament es convertirà en una pantomima de donats pel sac.

envia el comentari