L'IBEX-35, en caiguda lliure

L'indicador borsari espanyol s'acosta als 10.000 punts i arrossega nou dies consecutius de caigudes
Una imatge de la borsa de Madrid
Una imatge de la borsa de Madrid | arxiu

Novè dia de caigudes consecutives de la borsa espanyola. L'IBEX-35 s'acosta aquest dilluns a la barrera dels 10.000 punts, i des de l'1 de novembre que no aconsegueix tancar cap dia en números verds. 20 de les 35 empreses cotitzades estan en vermell a les 13h, i les 15 que cotitzen a l'alça ho fan per sota de l'1%. En només 9 dies, l'indicador ha caigut gairebé 500 punts bàsics, passant dels 10.523 punts als 10.030 d'aquest dilluns a migdia, un dia que ha començat ja en 10.123 punts. Els analistes consideren que l'IBEX no recuperarà els nivells d'estabilitat que tenia abans de l'inici de la repressió de l'Estat contra les institucions catalanes fins que recuperi els 10.400 punts bàsics de forma estable. 

Comentaris
Hèctor
Pina pena. Que malament tot.
No tindra estabilitat fins que es restuari la republica
Sé que molta gen està desanimada, perquè tots veiem que això anirà per més llarg i amb més dificultats del que voldríem
Però que l'Ibex baixi és senyal de que els inversors no estan gens tranquils. El BCE manté la prima de risc artificialment baixa, però no podrà mantenir la situació molt temps. La repressió a Catalunya castiga també Espanya. Totes les tonteries que han fet: boicots, fer marxar empreses, buidar de contingut la gestió de les institucions catalanes, no fan més que sembrar desconfiança en els inversors. Recordeu: l'economia serà la que farà que la UE mogui fitxa per a la negociació. Calma!
Jepi
Alerta, Dantis son los rusos !! En sembla que li falta un bull.
JLM
Del mes d'agost ençà el DAX ha guanyat un 8/10% i l'Ibex ha perdut la mateixa xifra. Sempre diuen que "el proceso afecta a la economía catalana",. Es veu que l'IBEX és molt català, del Ripollès potser..
REVENTEM EL MALEÏT IBEX35
TOMA TOMA I TOMA!!!!!!! UN BON CASTIG PER L'ECONOMIA RAJOYERA!
David
Sort que em el 155 s'iniciava una pujada espectacular de la borsa. I ara, qui diran que té la culpa?
Joan Petit
No sé que té de dolent que l'economia espanyola no cresca.
LorneO
Les dictadures no agraden a la borsa. La República catalana proclamda espera a ser desplegada.

envia el comentari