El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’home que va agredir Jordi Borràs és policia espanyol
  • CA

 

L’home que va agredir el fotoperiodista d’El Món, Jordi Borràs, aquest dilluns és un policia espanyol, tal i com ha avançat aquest dimarts El País i ha pogut confirmar El Món. De fet, l’home va ensenyar la seva placa del Cuerpo Nacional de Policía (CNP) després de l’agressió que es va registrar al carrer Capellans de Barcelona cap a les vuit del vespre. Ara Afers Interns ha obert un expedient informatiu a l’agent, i fins que no hi hagi conclusions d’aquest expedient o hi hagi resolució judicial, el policia seguirà treballant i ocupant el seu càrrec.

L'agressor d'en Jordi Borràs quan fugia i en el moment que s'identificava com a poli
L’agressor d’en Jordi Borràs quan fugia i en el moment que s’identificava com a policia   | JB

 

El CNP no ha pogut confirmar si aquest expedient és el primer o no que se li obre a l’agent, però ha explicat que el policia, a més, ha presentat una denúncia contra Borràs argumentant que el fotoperiodista va cridar “puta policia” i “puta Espanya”, i que també hauria atacat l’agent.

 

Segons diversos testimonis, un home d’uns quaranta anys va identificar Borràs i se li va abraonar a crits de “Viva España” i “Viva Franco” proferint-li diversos cops que li van acabar trencant el nas. Immediatament un veí de la zona va intentat immobilitzar l’agressor, però aquest va acabar fugint. El policia va perdre alguns objectes mentre fugia, entre ells una navalla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa