L'exministra Fátima Báñez canvia la política pel sector privat

La impulsora de la reforma laboral del PP assegura que vol “iniciar una nova etapa"
L'exministra del PP, Fátima Báñez
L'exministra del PP, Fátima Báñez | Europa Press

 

L’exministra de Treball Fátima Báñez ha anunciat aquest divendres a través del seu compte de Twitter que abandona la política per “iniciar una nova etapa a l’àmbit privat”. Báñez, que va donar suport a Soraya Sáenz de Santamaría a les primàries del PP, ja ha comunicat la decisió al president del partit, Pablo Casado, i al del PP andalús, Juanma Moreno. “He treballat aquests anys amb la màxima entrega per Espanya i per al PP”, assegura a que va ser impulsora de la reforma laboral del PP.

 

 

Báñez, que en les últimes legislatures ha encapçalat la llista del PP per Huelva, ha afirmat a més que "sempre estarà agraïda" als seus companys, especialment als del PP d'aquesta circumscripció per la seva confiança. "I sempre amb Huelva, la meva província, en el cor", ha proclamat.Comentaris
Vaja
Sembla que les portes giren d'allò més bé.
lomik
friso per veure qui i quin favor li deuen...
miquel
Ja sabrà treballar?
Cartanya
Dons faria mol be en tornar a Huelva per seguir promocionan l`enganyifa, dels viatges de Colon (Colom). Per els de sempre; dir-vos que en el llibre del viatge de Colom 1492 esta escrit que pasa per davant de aquest Monument, i si va sortí de Huelva no podia pasar per davant de aquest monument, ara des de Pals si!!!
Huerva
Treballar ? Mira que n'és de la broma la exministre i no ho semblava .
Andreuza
Canviar la política per el sector privat?...quina barra, sempre ha treballat per els mateixos aquesta senyora!
Picafort
Magnífica la política de portes obertes (a les "personalitats" polítiques del règim espanyol) això sense comptar els sous dels ex-ministres que es continuen embutxacant. En aquest país de xauxa és inútil continuar pensant en dèficits de deute públic, pressupostos, etc. Els amos del cotarro no hi pensen en aquestes tontades.

envia el comentari