L'exconseller Josep Huguet, imputat per una repiulada en què criticava la secretària del jutjat de l'1-O

La Fiscalia l'acusa d'un delicte de coacció i contra l'administració de justícia
L'exconseller Josep Huguet
L'exconseller Josep Huguet | Europa Press

L'exconseller Josep Huguet està sent investigant per haver repiulat un missatge a Twitter on es donava informació sobre la secretària del jutjat número 13 de Barcelona -bàsicament sobre les seves afinitats ideològiques-, que investiga l'1-O. En declaracions al programa "Catalunya vespre", el propi Huguet ha explicat que la Fiscalia l'acusa d'un delicte de coacció i contra l'administració de justícia. El jutge l'ha citat a declarar la segona setmana del mes de gener. 

 Comentaris
La justícia caspanyola és com el govern del Hitler perseguint els catalans , una vergonya per Europa i pel mont , cada vegada fan més pudor l'as cloacas del estat Marxem ja , d,aquesta merda de país
Inde
Al parecer se creen intocables. Están por encima del bien y del mal .
i quant jutges han repiulat als nostres politics i no els han imputat van a per nosaltres la resta d espanya es un niu de delincuents i terroristes d estat marxem ja
A les democràcies hi ha llibertat d'opinió i expressió
Per una piulada? Per una re-piulada?... I la llibertat de pensament, la llibertat d'opinió, la llibertat d'expressió? On ha quedat allò de que les idees no delinqueixen? I el que s'afirmava a la transició de que forma pacífica i no violenta, respectuosa, es pot sostenir qualsevol opció política? L'esquerra al poder es va inventar una sèrie de "delictes" que ara s'està veient al que porten.
Sisco
No recordo de que anava, però segur que el Sr. Huguet tenia raó, amb la inJusticia d´Espanya tots sabem com les gasten, "venjança a Cat".
Se refería a que es miembro de Cs

envia el comentari