L'Estat deixa en mans dels serveis jurídics impugnar la nova llei d'Habitatge

Borràs reclama un canvi en la normativa estatal que permeti millorar el mercat de lloguer
Primer plànol de la consellera de Governació i Habitatge, Meritxell Borràs | ACN

La consellera de Governació i Habitatge, Meritxell Borràs, s'ha reunit aquest dimecres amb el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, a Barcelona. A la reunió, la consellera ha reclamat al govern espanyol que, en virtut de l'operació diàleg que assegura que ha posat en marxa, "retiri" els recursos que té interposats davant el Tribunal Constitucional contra lleis catalanes, especialment aquelles referides a l'habitatge i la pobresa energètica de les famílies més vulnerables. De la mateixa manera, ha reclamat que no interposi un nou recurs contra la nova i recentment aprovada llei d'Habitatge que substitueix a l'anul·lada pel tribunal. De la Serna, però, ha negat que l'Estat vagi a retirar o demanar que s'aturi els tràmits en curs al TC i ha deixat en mans dels "serveis jurídics" del govern espanyol la decisió d'interposar una nova impugnació contra la nova norma aprovada al Parlament. "És una qüestió jurídica, no política", ha dit.

Comentaris
xup
no cal esperar res de aquets tipus, aixo de anar a cara descoberta no fa per els del centre, molt somriure i punyalada trapera, es l,unic que sbent fer, ah i robar tambe
Juan Monserrat
Meritxell Borràs....anda que.....menuda consellera !!
Monty
Doncs continuem judicialitzant la política i diàleg zero. Cada dia mes lluny!!!catalunya lliure!!!! Sempre!!!!
Més del mateix
És més del mateix, res d'aquí quatre dies interposaran una demanda contra aquesta nova llei al suposat TC per a que la suspengui una altra vegada, i ja hi tornem a ser. És la història interminable, faran veure, com ara, que dialoguen que arriben a acords i quan arribi el moment dels fets "si te visto no me acuerdo". Ja va sent hora de pensar més en nosaltres i si volen dialogar, doncs en parlem i dialoguem però mentrestant a continuar el nostre camí que ja ens coneixem.

envia el comentari