Borràs titlla la “mal anomenada” taula de diàleg “d’al·lucinació” o “producte de màrqueting”

La presidenta del Parlament creu que "no s'entendria" que Pedro Sánchez no assistís a la reunió del setembre

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, creu que la “mal anomenada” taula de diàleg és més una “al·lucinació” o un “producte de màrqueting” perquè les vegades que s’ha reunit ha tingut “escassos fruits”. En una entrevista al programa ‘Més324’ de TV3, Borràs ha assenyalat que la mateixa setmana de setembre que es reunirà aquest espai el TSJC crida a declarar els membres independentistes de l’anterior Mesa del Parlament. “Dialogar i cridar a declarar no conjuguen gaire“, ha afegit. I sobre l’assistència del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha considerat que no s’entendria que no anés a la reunió perquè en altres ocasions hi ha estat. Segons Borràs, seria “una manera estranya de dir que creus en el diàleg si no hi assisteixes“.

Borràs creu que s’hauria de posar l’accent en “l’escepticisme” del govern espanyol sobre la “mal anomenada” taula de diàleg. “És més una al·lucinació o un producte de màrqueting. En realitat les vegades que s’ha reunit ha tingut escassos fruits però perseverem en anomenar una cosa com si tingués una gran tradició”, ha argumentat. I és que, segons la presidenta del Parlament, no s’ha d’anar a aquesta taula a dialogar “del que es vulgui” perquè, segons ha apuntat, ja hi ha altres espais per tractar altres qüestions. I ha afirmat que la part catalana té clar que vol negociar sobre autodeterminació i amnistia.

Comentaris

  Maria 02/09/2021 9:33 am
  Ella si que només és marketing. Quin bluf de personatge.
  Aquesta és la realitat 02/09/2021 9:37 am
  El que si que és un producte exclusivament publicitari és Waterloo i el seus titelles, que no aconsegueixen res de positiu per a Catalunya (és una agència de col·locació d'amics). Un pressupost de la Generalitat de més de 40.000 milions de euros és una al·lucinació? Deixin de fer el ridícul senyors de JxCAT.
  Ferran 02/09/2021 9:38 am
  No es ninguna de las dos cosas, es el producto vulgar del trilero engañando a la gente con la bolita y los tres vasos.
  Cada dia els corruptgents s'assemblan més a PP, VOX i Colon'os 02/09/2021 9:41 am
  Tots estàn en contra de de la taula de diàleg però cap ofereix una alternativa millor. Per rematar-ho els corruptgents estàn en liquidació, fugen la gent de seny com Ponsatí i els apalancats com Borràs o Puigdemont tenen opinions diferents que canvien cada cop que's llevan segons com han dormit.
  Cal anar a per els Nostres Traïdors. 02/09/2021 10:17 am
  Cal fer caure el Govern fe Vichy Catalan.
   No cal... 02/09/2021 11:48 am
   El govern de Waterloo s'enfonsa solet com el Titànic, va perden membres com Ponsatí per les seves mentides, només serveix per fer costellades i alimentar l'ego del batxiller foll.
  ciutadà 02/09/2021 3:25 pm
  Per una vegada estic d'acord amb un polític.

Nou comentari