Laura Borràs fa un ‘Laporta’ a Igualada, ciutat de Chacón

Una gran pancarta recorda el "ganas de volver a veros"

L’expresident i ara candidat del Barça, Joan Laporta, va esperonar la campanya electoral del club amb un megacartell davant l’estadi Santiago Bernabeu. El camp del Madrid contemplava la seva foto i un missatge enorme on s’hi llegia “Ganas de volver a veros”. Una idea que va reeixir i va marcar una fita en la comunicació política.

Ara, la candidata de JxCAT, Laura Borràs ha fet un simulacre d’aquella iniciativa. Així que aquest matí Igualada s’ha llevat amb una gran pancarta al carrer de les Cabres, un lloc molt cèntric, a tocar del barri del Rec, amb una fotassa de Borràs i el lema de JxCAT “junts per ser i junts per fer”. La idea de posar aquesta pancarta a Igualada no és gratuïta. La capital de l’Anoia és la ciutat d’Àngels Chacón, candidata del PDeCAT i que té com alcalde, Marc Castells, alhora número tres de Chacón. Una ironia tot plegat entre antics companys de files.

Comentaris

  Joan 05/02/2021 1:39 pm
  vox ha fet el mateix a aragó, no és gaire noticia. Dos extrems de signes diferents
  Igualadí 04/02/2021 4:05 pm
  La polèmica no és posar un cartell gegant que tapi un edifici, el tema és que a Igualada la junta electoral ha prohibit que jxcat posi propaganda electoral
  Ramon 04/02/2021 12:02 pm
  A sota reivindiquen que amb la independència caldrà il·legalitzar els partits unionistes, entenc que llavors ja en direm simplement espanyolistes. Seria el normal, però potser no calgui. Jo d'entrada crec (i desitjo) que molts colons espanyols, sobretot, jubilats, se'n tornaran al "pueblo" per no viure a "lestranquero". Això sol, i naturalment el fet que serem nosaltres, els catalans, que controlarem els fluxos immigratoris i les concesions de nacionalitat, ja podrem anar redreçant el problema demogràfic. La colonització, s'entén. Però hi ha una altra mesura que en mala hora no la vam posar en pràctica ja 40 anys enrere. No contemplo que poguéssim fer com els letons, per exemple. No contemplo que puguem exigir pares o avis catalans, ni tan sols exigir parlar català, perquè tots els habitants ACTUALS amb dret a vot accedeixin a la nacionalitat catalana. Però jo ho faria optatiu. Que haguessin de fer una passa, tenir un gest, anar a signar. Qui vulgui continuar sent espanyol, a noces ens convidaria, problema electoral i de despesa pública que ens resol.
  Ramon 04/02/2021 11:54 am
  Amb ERC hem de trencar. Però entre els netament independentistes hi hauria d'haver més feeling, més sinèrgies, més complicitats.
  41
  26
  Respon
  error estratègic 04/02/2021 11:37 am
  És poc elegant, atès que es necessitaran el 15F. Hauria sigut molt millor posar-ho davant la casa de l'enterramorts, si no erro a la Roca del Vallès.
  Fu man Txu 04/02/2021 11:34 am
  Repiblica catalana vol dir Constitucio catalana. Ilegalitzacio de tots els partits politics unionistes de Catalunya. A que esperem?

Nou comentari