Laura Borràs: “Els del PSOE són els dolents de la política”

La candidata de JxCAT esclat a Reus: "Ja està bé de fer veure que són els bons de la pel·lícula"

La candidata de JxCAT a al presidència de la Generalitat, Laura Borràs, ha esclatat aquest vespre a Reus contra el PSOE en considerar que és una organització contrària als interessos dels catalans: “Ja està bé de fer veure que els del PSOE són els bons de la pel·lícula quan són els dolents de la política”.

Borràs, que ha criticat que el 14-F se celebrin unes eleccions “amb la vènia del TSJC”, ha elogiat les figures de Jordi Turull i Josep Rull —presents a l’acte—, reclamant que rebin l’amnistia. “Els han fet servir d’exemple de què pot passar a qualsevol que pugui posar en perill la unitat d’Espanya”.

En el capítol econòmic, Borràs ha apuntat que “no pot ser que els impostos que paguem no serveixi per rescatar” els catalans. Per això, la candidata ha reclamat a l’estat espanyol “que s’endeuti per sortir de la crisi”.

En l’acte a Reus, tant el president a l’exili, Carles Puigdemont, com els presos polítics Rull i Turull han defensat Borràs perquè, han dit, és “la única dona capaç” per presidir la Generalitat.

Comentaris

  Obèlix 30/01/2021 12:19 pm
  Entenc que amb aquest groller i bàrbar escrit et deus creure molt cool...per mi no deixes de ser un mal educat car es pot criticar sense faltar al respecte
  Gran nivell, xata 30/01/2021 12:00 pm
  Bons i dolents com indis i 7è de Cavalleria. En quina escola-bressol estàs donant la xapa, nena?.
  Ramon 29/01/2021 10:17 pm
  Els sociates són simplement l'enemic. Ja ho eren en vida de John Lennon. Són l'enemic. L'enemic real. I la major part de tots aquests anys l'enemic pràcticament únic. Fins i tot ara, que portem uns anys amb diverses altres marques d'Espanya amb quota de mercat significativa a Catalunya, fins i tot ara, dic, tota la merda que llegim i sentim a qualsevol enemic de la nació catalana, siguin quines siguin llurs sigles, tant hi fa, el repertori, l'argumentari, tot prové del PSC.

Nou comentari