Borràs acusa el govern espanyol de receptar “unitat” com a “vacuna” contra la crisi

La portaveu de JxCat respon a VOX que Europa respecta la democràcia a diferència d'Espanya amb el cas de Puigdemont

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha acusat el govern espanyol “d’inoperància” en la gestió econòmica de la crisi del coronavirus i ha avisat que aquesta “paràlisi es mesura en xifres”. Borràs ha retret que l’executiu encara no hagi aprovat les ajudes per a la restauració i hostaleria o la contradicció interna amb iniciatives com el Salari Mínim Interprofessional. La portaveu de JxCat també ha retret que el govern espanyol estigui “centralitzant”, per exemple amb la gestió dels fons de recuperació europeus.

Per molta moral de victòria que tingui el temps és or i no en podem perdre més“, ha dit aquest dimecres al Congrés després de la compareixença de Sánchez per retre comptes de l’estat d’alarma.

La seva vacuna ha arribat: unitat, unitat i unitat i ja estem salvats“, ha ironitzat Borràs, que també ha respost a Vox, que prèviament ha criticat la Unió Europea per permetre que el “colpista fugit” Carles Puigdemont continuï al seu “santuari belga”.

Borràs ha defensat que, a diferència d’Espanya, la UE respecta la democràcia i ha dit que vol “una Europa sense ultradreta”. “A nosaltres ens indignaria una Europa que no escoltés i respectés la democràcia, per a això la tenim l’Estat espanyol“, ha afirmat.

Nou comentari