L’Audiència ratifica l’absolució de Tamara Carrasco

Podria ser la darrera resolució sobre el cas

Tamara Carrasco pot continuar respirant tranquil·la. Segons ha informat el seu advocat, Benet Salellas, la Secció 2a de l’Audiència de Barcelona ha desestimat el recurs del fiscal contra la seva l’absolució. Els magistrats continuen convençuts de la idoneïtat de l’absoluciói afirma que no hi havia “incitació” a res. Fins i tot, asseguren que el missatge d’audio de whatsapp suposadament incriminatori no tenia vocació de publicitat”. Segons el lletrat, “podria ser la darrera decisió sobre el cas”.

Aquesta sentència respon al recurs del ministeri públic de la decisió d’absoldre de la magistrada del jutjat 25 de Barcelona. Un cas de llarga trajectòria i que es va encetar a l’Audiència Nacional sota la sospita de terrorisme. Les proves de càrrec, a més del missatge de veu, xiulets i màscares amb la cara de Jordi Cuixart.

Finalment, la fiscalia va decidir jutjar-la per un “delicte de distribució o difusió pública de consigna que inciti a la comissió d’un delicte de desordres públics de l’article 557 bis del Codi Penal”. En total, li demanava set mesos de presó i inhabilitació per ser escollida com a càrrec electe. Ni rastre de terrorisme. La jutgessa la va absoldre, ara l’Audiència també ho ha ratificat.

Comentaris

  gavanenc 22/01/2021 1:13 pm
  Fot vergonya que la fiscalía es gasti la pasta dels contribuents, continuant recurrent sentencies que saben que no arribarán enlloc. Només tocar els collons. Colla de fills de pu..
  Llibertat per als presoners polítics i retorn dels exiliats 22/01/2021 10:39 am
  1.193 dies de segrest. Diguem prou al segrest dels líders socials Cuixart i Sànchez i la resta d'empresonats arran del lawfare i el judici farsa de Marchena i Tacito.
  Peter smich 22/01/2021 10:27 am
  Diu la sentència, la GC és poc seriosa, jo dic gens seriosa. Exemple, tacíto.

Nou comentari