L'antiga fundació d'Unió crea un nou partit catalanista i democristià

La nova formació neix amb la intenció "d'ocupar l’espai centrista"

La Fundació Coll i Alentorn, vinculada fins a desembre de 2016 a Unió Democràtica de Catalunya, ha decidit crear un nou partit polític "de rel catalanista i de concepció humanista i democristiana per ocupar l’espai centrista, en aquests moments clarament orfe a Catalunya". Segons ha informat la fundació en un comunicat, en la jornada “Construint el centre polític catalanista” que ha tingut lloc aquest matí s'ha fet un debat sobre els eixos bàsics dels models nacional ("davant les permanents i constants febleses del procés i el cansament que provoca"), institucional ("regeneració democràtica"), social ("garantia del benestar social") i econòmic ("basat en l’economia social de mercat) que han de configurar el programa  d’aquest nou partit polític.


Els grups de treball de cadascun d’aquests quatre àmbits -el nacional, l’institucional, el social i l’econòmic- han presentat les conclusions de les reunions que han mantingut en les darreres setmanes. Segons ha explicat la Fundació Coll i Alentorn, en els propers dies continuarà els contactes amb personalitats de la societat social per presentar els eixos bàsics programàtics que definiran el manifest fundacional del nou partit amb l’objectiu de representar l’espai socialcristià, centrista, catalanista i europeista.
Comentaris
Què és?
La mateixa Unió que ja coneixem, però sense deute.
llpv
Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha........
joanvg
Ho teniu fotut, ara ja no teniu Convergencia per anar de motxilla, sentse aquest fet no us votara nomes que el vividor del Duran. Per cert, ja heu pagat el que debeu?
Pepo
Encara no heu cobert la vostra quota de patetisme i de ridícul?
Josep C&C
Quants partits portem ja? Toca una partit per cada unionista.
Monty
Això es un partit conservador, unionista tirant a dretes i sense sang!!!!!!!
xup
a qui heu enganyat? el plomareu? o l,hi passareu el deuta
Oscar
A aquestes alçades defensar Catalunya desde el catalanisme ja no es compatible amb defensar Espanya. Només hi ha un camí lògic que es la independència d'un estat que cada dia anorrea la teva identitat, cultura i economia. No veure això i dir-se defensor dels interessos catalans és d'una hipocresia només al servei dels que només es preocupen pel seu estatus particular.
UDC : Uniópatas De Catalunya
Cada cop fan més el ridícul, el vostre espai ja està cobert per Demòcrates amb Rigol, Gispert,... Cerillo i Escolanet, quan una empresa te deutes i no te clients tanca, sol passar quan el producte es fum i el preu es or. Ja podeu fer bon marketing que aquí us coneixem...
Tomppa
Ho sento pero defensar existencia d'un estat com l'estat espanyol es fanatisme, radical, feixisme i odi contra tothom a planeta terra.
Maria
Pobre Miquel Coll i Alentorn! No li agradaria gens el que pretenen fer utilitzant el seu nom. Ell sempre va ser un patriota. Que no tenen vergonya?
El centre 'autnonimsta' ja existeix
Es diu Cs. Haureu de compartir vots amb ells. Feu pena.
MFX
Bla,bla,bla,,,Això sí que és un hàmster.
Alady
¿Fer el que intenten fer no és una indecència?
rec
És un partit de botiflers que 40anys estaven venent catalans per un plat de llenties o sea...de Duran, Montellá, Roca, Godó& seu executuor Cuní.....
blat
Aquest tio Coll i Alentorn és un antic militant de Unió de Duran i Lerida. Son uns neoconcervadosr paraliberals. De ""centralisme" nada de nada. És un intent de dividir Convergents i d'arrere estan Duran i establishment español franquista.
pepita
ole ole ole¡¡¡ ajo y agua para los rojos catalanes que creian que se habian cargado la derecha catalana¡¡¡
MarcBdn
Atenció, segons una enquesta de La Vanguardia Española y de las JONS aconseguiran 8 diputats al Parlament.
Rafalet
Abans es deia: dos troskistes, tres partits. Ara es diu dos democristians, tres partits.
Filiprim
Un nou partit catala...què????

envia el comentari