L'ANC es reafirma en l’estratègia de la lluita no violenta

Sobre la vaga de fam: "Cal tenir molt coratge i molta preparació mental per prendre una decisió com aquesta"
La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie
La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie | Twitter @assemblea

L'Assemblea Nacional Catalana (ACN) ha donat suport aquest dissabte a la decisió de Jordi Sànchez i Jordi Turull d'emprendre una vaga de fam, una mesura "molt valenta", que comporta un "pas a l’ofensiva emmarcat dins la lluita no violenta", canvi que han valorat "molt positivament". "Cal tenir molt coratge i molta preparació mental per prendre una decisió com aquesta", han assegurat des de l'entitat en un comunicat. El text recorda que el judici de l'1-O en si "és una vulneració de drets flagrant" però, a més a més, "s’agreuja" encara més la vulneració quan el Tribunal Constitucional no resol els recursos d’empara per vulneració de drets fonamentals, alguns presentats des de fa més d’un any, raó que justifica la vaga de fam. Per això, des de l’Assemblea Nacional Catalana han animat a adherir-se al manifest vagadefam.cat.


 

L'entitat que va presidir Jordi Sànchez, tanca el seu escrit afirmant que l'Estat espanyol "oprimeix i vulnera drets fonamentals" dels presos i encausats i assegura que hi ha molts tipus d'accions que es poden fer dins l'estratègia noviolenta que impulsaran des de l'ANC.
Comentaris
Vag general indefinida.
Vaga general indefinida.
Mar 350
30.000 al Nord (AP7 i N-2 –La Jonquera), 30.000 al Sud (AP7 i N340 –Amposta) , 30.000 a Ponents ( A2 i AP2- Alcarràs), 30.000 al Port BCN, 30.000 a l’aeroport T1+T2, 30.000 a Sants, 30.000 a la Ronda (Nus Trinitat), 30.000 a Bruch/Diagonal , 30.000 al Parlament, 30.000 a Hacienda (Plaça Letamendi), 30.000 a Delegación del Gobierno+Policia Española (Pau Claris - Mallorca), 30.000 a Can Piolin ( Trav. Gràcia) .. Aquest any l’11-S hem de demostrar que si volem, podem prendre el control del pais.
pere de manlleu
perque no aprofitem els diez de feste, per nadal, per fer alguna cosa. somi¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
jg
lo de los 30000 esta muy bien...pero no hay capacidad de movilización para eso...
joanr
Què passa a l'ANC? Els partits es dediquen a fer política autonomista, han traït els mandats de l'1-O i del 21-D. I l'ANC? Fer efectiva la república significa fer mal a l'estat i a Europa. Quan començarem a tallar carreteres i ferrocarrils? quan traurem els diners dels bancs unionistes? quan farem boicot al comerç...? Tot això de forma organitzada i pacífica. Centenars de milers de persones esperen que l'ANC faça quelcom a banda de manifestacions inofensives.

envia el comentari