L'ANC avisa Torra que no hi haurà mediació internacional sense unilateralitat

Paluzie creu que cal "plantejar un conflicte" per aconseguir un referèndum forçat des de l'exterior
El president de la Generalitat, Quim Torra
El president de la Generalitat, Quim Torra | ACN

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha advertit aquest dijous al president de la Generalitat, Quim Torra, que "només avançant en la via de la unilateralitat" hi haurà mediació internacional en el conflicte català. Aquestes paraules de la presidenta de l'entitat independentista, Elisenda Paluzie, arriben després que el president digués dimecres en seu parlamentària que el Govern, a través del conseller d'Exteriors, Ernest Maragall, intensificarà l'acció internacional per "preparar el camí a la mediació". Per a l'ANC, l'escenari d'un referèndum d'autodeterminació forçat internacionalment és "més probable" que el d'un acordat amb l'Estat, però assegura que només podrà arribar "si es planteja un conflicte". "No hi haurà internacionalització si no s'augmenta el conflicte i la determinació per la via unilateral", ha sentenciat Paluzie.Comentaris
ojo al dato !!
!! VASCOS !! nossaltres marxarem unilateralment !! i vossaltres ja us apanyareu !! quedeu avisats !!!
No vull parlar d'unilateralitat, pero
el que SI es verdaderament cert, es que SI NO ENS BELLUGUEM NOSALTRES, no podem anar a demanar a "ningú" que ens ajudi a "treure'ns les castanyes del foc". Primer cal mostrar que NOSALTRES ens movem i ho tenim clar.
Grau
Finalment fidelitat als drets internacionals: amenacem amb unilateralitat i preguem mediació. Cosa que tota persona amb dos dits de front sap són conceptes antagònics. Feu pena i vergonya!!
andabant !!!
No tenim ni cinc !!! Esto, combinado con un paro de pais de 2 ó 3 meses, será el despegue definitivo de la republiqueta.
terrassenc
L'únic conflicte a fer es diu República, i si es fa, en cap cas pot ser per tornar enrere i demanar un altre referèndum. Ja es va fer, ja es va guanyar, ja tenen la legitimitat i els vots per fer-la realitat, però l'esquerrovergència va pactar amb EU acatar la legislació espanyola l'octubre del 2017. No pensen fer res. Desperteu-vos! Fa un any que ens estan fent un 'Tsipras', ni 80% ni crides, ni consells, valen per res.
am quins diners !!!!
Republica am quins diners ?? ( lo dels 16.000 no cola ) expliqueu am quins diners !!!!
adeu CUPO VASCO !!! adeuuuuuuuuuuuu!!!!!
L'ANC avisa Torra que no hi haurà mediació internacional sense unilateralitat Paluzie creu que cal "plantejar un conflicte" per aconseguir un referèndum forçat des de l'exterior
qualsevol
Ho tens clar dels vividors de la UE, vaga general i veuràs com s'abaixen els pantalons.
@qualsevol
Me temo que "bajada de pantalones" és de los pocos asuntos sobre los que los indepes pueden dar lecciones al mundo mundial.
Sr Torra, disfrute de los masajes con final feliz de la ANC
Son como ciegos guiando a otros ciegos, o como tontos guiando a otros tontos.

envia el comentari