El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’alcaldessa de Vic diu que l’atac a la comissaria va ser obra “d’un grup ben preparat”
  • CA

L’alcaldessa de Vic, Anna Erra, ha lamentat que en la manifestació d’aquest dimarts al vespre per denunciar l’empresonament de Pablo Hasél es va “travessar una línia” i ha apuntat en declaracions a Rac1 que l’atac a la comissaria de Mossos va ser obra d’un “grup reduït de persones molt ben preparat“. En aquest sentit, ha dit que alguns dels manifestants anaven “preparats” per cremar contenidors, tot i que ha afegit que no té “prou informació” per dir si l’atac va ser premeditat. Aquest dimecres el cos policial està avaluant els danys a l’edifici policial, que va rebre l’impacte de pedres i diversos objectes que van provocar el trencament de portes i finestres. A més, els manifestants també van trencar el sistema de videovigilància.

Els incidents es van tancar amb almenys quatre detinguts i 11 agents ferits. Els quatre detinguts –tres dels quals van ser arrestats per Mossos i un per la Guàrdia Urbana- es troben a l’interior de la comissaria de Vic a l’espera de passar a disposició judicial en les properes hores.

“Aquesta manifestació era d’una violència total i absoluta”

Un dels veïns de Vic que viu molt a prop de la comissaria dels Mossos, Ricard Rovira, explica que “a diferència d’altres manifestacions, aquesta va ser d’una violència total i absoluta“. “No havia vist mai a la meva edat una manifestació d’aquest nivell de violència”, lamenta, i afegeix que “com a vigatà sento vergonya”. En aquest sentit, relata que va veure “gent agressiva llançant pedres contra la policia, que va haver de refugiar-se dins de la comissaria”. Tot plegat, diu, “va ser una situació molt lamentable“.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Nutilus a febrer 17, 2021 | 12:57
    Nutilus febrer 17, 2021 | 12:57
    Me encanta que los planes salgan mal, para el estado fascista, claro, m'hagrada el foc a les sucursals bancaries, li dona un to calid..queda molt bonic
  2. Icona del comentari de: Nuri a febrer 17, 2021 | 12:59
    Nuri febrer 17, 2021 | 12:59
    "Aquesta manifestació era d’una violència total i absoluta” Collons. la mateixa que practica la policia, aprenem i ens organitzem, tenim bons mestres als cosos policials,

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa