L'alcaldessa de Berga anuncia que es presentarà al judici amb una estratègia "de confrontació"

La plataforma de suport a Montse Venturós, 'Democràcia vs. Tribunals', convoca dues concentracions pel mateix dia de la vista oral
L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós
L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós | ACN

L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós (CUP), ha revelat aquest dimecres a la tarda que el dilluns 21 de maig assistirà al judici que hi ha fixat contra ella al jutjat penal 2 de Manresa per no haver despenjat l'estelada del balcó del consistori durant dos períodes electorals. Venturós, que està acusada d'un presumpte delicte de desobediència, ha dit que, malgrat sí que es presentarà als jutjats, ho farà amb una estratègia "de confrontació i de no col·laboració amb els jutjats i els tribunals de l'Estat". La batllessa ha justificat la seva personació al judici, a diferència del que va fer durant la fase d'instrucció, que va decidir no anar-hi i va acabar sent detinguda, perquè "ara podrien fer el judici sense la persona acusada i no podem deixar que els tribunals facin un judici sense la possibilitat que puguem dir alt i clar què pensem". Aquest dimecres també s'ha presentat públicament la plataforma 'Democràcia vs. Tribunals' de suport a Venturós. Les primeres accions que faran seran dues concentracions el mateix dia del judici, una a les deu del matí davant dels jutjats de Manresa i una altra a les set de la tarda a Berga.

Comentaris
Si, clar
Ja veurem lo valenta que será....com la Forcadell, o el que van fugir....valentia es lo que sobra a ridicularepublica.cat
Ramon
Si ens posem d'acord a plantar cara molts alhora i quan dic molts no dic tots però si prou no tindran res a fer perquè no podran encausar-nos a tants.
federalista
cal que et rentis dona es pot ser cupaire i revolucionaria pero la merda que u porta es renta amb aigua, mare meua els cupaires quina pudor entre els porros i que no veuen l'aigua mes que una vegada a l'any, si te un amic mare meua tocar a eixa cosa quin fastic, puaajjjj.
aldeanos
sí, tu enfréntate al tribunal, lo mismo se acojonan y te absuelven y vuelves a tu aldea en loor de multitudes
Fran
Molt bé es lo millor estratègia tractar-los de tu a tu sense miraments.
Força Montse!
Molts estem amb tu!!
Y después saldrá del juzgado montando a caballo con la melena al viento
Allí va ella a poner las cosas claras. Luego los del tribunal le darán la razón y le harán una reverencia, que para eso es la alcaldesa y señora del castillo.
I tan que si ,ja està be de baixar el cap davant t d,aquesta justícia i estat podrit i mafiós
Per el federalista
I tu, rentat la boca que amb la merda que hi treus et deu fer molta pudor l'alé..
Ramon
Estem millor que mai. El trencament entre catalans i espanyols és descomunal. I això és excel.lent.
Ramon
Quina caretad'intel·liyén que té, dons, es nota tu, dons c'astudiat a l'escola catalan, dons
@federalista
El que fa pudor i fàstic es el teu cervell.

envia el comentari