L’Ajuntament de Madrid gastarà 12.750 € en renovar banderes d’Espanya dels balcons

L'objectiu del consistori és arreplegar unes 150 banderes en mal estat i preparar una exposició

L’Ajuntament de Madrid ha destinat una subvenció de 12.750 euros perquè qualsevol ciutadà que ho desitgi pugui renovar la bandera nacional que té col·locada al seu balcó i ajuntar les retirades en un projecte expositiu. Mario Gutiérrez, un particular, va presentar la iniciativa a la convocatòria d’Ajudes a la Creació Contemporània i a la Mobilitat 2019, segons han confirmat fonts municipals a Europa Press.

El projecte s’anomena ‘Bandera a Bandera’ i es pot sol·licitar a través d’un correu electrònic per renovar la bandera nacional. L’objectiu és arreplegar unes 150 banderes en mal estat i preparar una exposició. “Tenim la vocació clara d’embellir la deteriorada imatge d’Espanya i recuperar l’esplendor tan internacional com nacionalment per l’orgull de pàtria”, resava la sol·licitud.

A la seva proposta, Gutiérrez titllava de “lamentable” l’estat de les banderes a Madrid, tant als balcons com a l’àmbit públic. “Descolorides, trencades, fetes malbé, donant una imatge d’Espanya bastant pejorativa”, recalcava.

Més informació

Nou comentari