L’Ajuntament de Barcelona aprova fer una auditoria interna a Turisme de Barcelona

La CUP proposa aquest control una setmana després que sortís a la llum un informe d'intervenció de l'Ajuntament que destapava despeses injustificades
El ple de l'Ajuntament de Barcelona
El ple de l'Ajuntament de Barcelona | ACN

El govern municipal de Barcelona ha aprovat encarregar una auditoria interna al consorci Turisme de Barcelona, en una proposta de la CUP aprovada a la Comissió d'Economia i Hisenda. La regidora de la CUP, Eulàlia Reguant, ha denunciat opacitat en l'organisme i ha aprofitat per remarcar que "la transparència no ha de servir només per a denunciar actes il·legals sinó també perquè la ciutadania participi" en la gestió del consorci.

 

El govern municipal s'ha mostrat favorable a l'auditoria però el regidor de Turisme, Agustí Colom, ha avisat que "ningú ha dit que estiguem en contra del consorci". De tota manera, Colom s'ha mostrat ferm amb les irregularitats i ha sentenciat que l'informe "diu que hi havia normes i que no es complien". És per això que ara cal "analitzar" què ha passat. Aquesta proposta de la CUP arriba després que la setmana passada sortís a la llum un informe d'intervenció de l'Ajuntament de Barcelona que destapava despeses injustificades.

Comentaris

envia el comentari