L'advocat de l'Estat al judici pel 9-N: "Felicito SCC per una demanda esplèndida"

Les acusacions mantenen que Mas, Ortega, Rigau i Homs són responsables comptables d'una depesa de 5,2 MEUR
Mas, Ortega, Rigau i Homs, el 10 d'octubre de 2018 sortint del Tribunal de Comptes
Mas, Ortega, Rigau i Homs, el 10 d'octubre de 2018 sortint del Tribunal de Comptes | ACN

Fiscalia, Advocacia de l'Estat i Societat Civil Catalana (SCC) han mantingut al final del judici al Tribunal de Comptes que l'expresident Artur Mas, l'exvicepresidenta Joana Ortega i els exconsellers Irene Rigau i Francesc Homs són responsables comptables d'haver gastat 5,2 MEUR per a l'organització del 9-N. L'advocat de l'Estat ha felicitat a SCC per una demanda "esplèndida" i s'ha congratulat per reclamar uns diners que, en cas de condemna, aniran a les arques de la Generalitat. "Estic molt content per, en absència dels serveis jurídics de la Generalitat, estar aquí demanant diners per a ells, això és un estat de dret", ha manifestat el lletrat, que sosté que el "perjudici està claríssim". El fiscal ha afirmat que els diners es van usar per "una finalitat política fora dels canals legals".

Comentaris
Roger
No patiu Molt Honorable President, Vicepresidenta i Consellers, si us ho prenen tot, el Poble de Catalunya us ho tornarà tot.
FRAN BCN
Mentre hagin entitats amb anims de revenja, la fractura cada cop mes àmplia .....scc si ens veneu moderació, amb aquests fets aneu malament....sou dreta extrema
L'escòria de les clavegueres
No és tallen un pèl.
Injustícia
"Quan la injustícia és llei, la desobediència és deure".
Fart d'hipocrites
Voleu una estratègia? Es ben senzill: 1. Exigir la dimissio del "president" del parlament. Convocar noves eleccions al parlament (mentre tant el govern Torra pot seguir en funcions) 2. Consolidar una majoria independetista DE DEBO (amb membres electes de la Crida, l'ANC, la CUP (i els que s'hi vulguin afegir d'aixo que avui és ERC) 3. Fer caure el "gobierno" del PSOE amb no participacio a les corts espanyoles 4. Fer efectiva la independència de Catalunya i la no col.laboracio amb els ocupants
Flama
Podem pagar ambels 9.000euros que Borrell va estafar?
cap sorpresa
Normal, són el mateix.
MS
Diu el l'advocat de l'estat que el "perjudici està claríssim". Es veu que no sap que ja els van jutjar per aquesta causa i els van absoldre. Hauria d'anar corrents als jutges a dir-los que es van equivocar "claríssimament"!!!!
...SIEGFRIED...
...AL FIN ALGUIEN DEFIENDE A LOS HONRADOS CIUDADANOS DE LAS HORDAS SUPREMACISTAS...

envia el comentari