L'advocat de Jordi Sànchez denuncia que li han robat el mòbil a Soto del Real

"No tinc cap teoria però això no és gens habitual", assegura Jordi Pina
L'advocat Jordi Pina
L'advocat Jordi Pina | ACN

L'advocat de Jordi Sànchez, Jordi Pina, ha denunciat aquest matí que li van robar el mòbil a la presó de Soto del Real. En declaracions al programa 'El Matí de Catalunya Ràdio', Pina ha explicat que "l'única guixeta que van rebentar va ser la meva". Preguntat per si té alguna teoria sobre què ha pogut passar, Pina ha respost amb contundència: "No tinc cap teoria però això no és gens habitual", i ha afegit: "Vull pensar que no té res a veure amb que sigui l'advocat de Jordi Sànchez, i que simplement ha estat algú que volia robar un mòbil". 

Comentaris
Jordi Comasobirana
CLAVEGUERES EN ACCIÓ!! Algú es pensa que és fortuït? Bé, sí, aquest advocat encara ho pensa.
Mar 350
Mira a veure si al CNI en saben alguna cosa del teu mòbil. D'aqui un parell de setmanes veurem tot de fotos teves interesants al Mundo o algun diari similar de Castella.
Advocats
A la presó estan prohibits els mòbils. Per això no és habitual que t'ho robin: perquè en teoria no tens un. Si Sánchez tenia un mòbil (prohibit) i els choros s'assabenten, que sempre s'assabenten, el normal és que et rebentin el que calgui per treure-te'l. Que la presó no és un ambient selecte i exquisit.
Llum
Aquest senyor, o es tonto, ho u fa veure, no vol pensar res????,, espero que no sigui tant prdillo de no tenir el movil encriptat i ben proteguit, perque sino, es pa matarlo.
ho denunciarà als mateixos que li han robat?
Típic que voleu entre els que vigilan i els que estan a dintre ,qui és més perillós
Ben Tard
Es molt graciós. A un lloc ple de lladres i altra gent de mal viure és lògic que hi hagi risc. Que el risc s'hagi convertit en un fet possiblement vol dir que no hi hagut prou precaucions. A partir d'aquí, totes les teories conspiranoiques romanen obertes.
Xarnegu dons
Dons, si hagueix sigut catalá da vrita no li aurían rubat el móvil, pro com xarnegu, astría daspistat
capsigrany
Estic segur que el diputat iceta creu que ha sigut un cas fortuit,
Pepet
Una mica tontu sa de ser perque et robin a la preso jajaja segur que ha sigut un complot contra lindependentisme de la pantera rosa jajj
Pubret
com diu aquei pruvervi catalá "a más a más da curnut, apalaiyat"
Fa pudor !!
A les Espanyes fins i tot et roben a les entrades de les presons i davant la GC, és increïble!
Baldric.
A tots els espavilats que escriuen per aquí, el móvil el va deixar tancat amb clau a la guixeta de la entrada, fora del recinte. De totes les guixetes només havien rebentat la seva. Tot i els serveis de vigilància de la porta. De casualitat res de res.
Cesc
Resposta per Advocats. Crec que no has entès la notícia. Li han robat a l'advocat, no al Jordi Sánchez. I li han robat de les guixetes on les visites deixen el mòbil abans d'entrar. Amb clau i numerat. I el més extrany és que només han obert la seva CAP MÉS. Cadascú pensi el que vulgui però vaja. Jo preguntaria al poli de la porta aviam què en sap.

envia el comentari