L'absència de candidats obliguen Berga a funcionar amb alcalde accidental fins al final de la legislatura

Cap dels regidors de la CUP ha volgut agafar el relleu de Montse Venturós
Montse Venturós
Montse Venturós | ACN

Berga funcionarà fins al final de la legislatura amb alcalde accidental. Ni el govern de la CUP ni els grups majoritaris del PDeCAT i ERC, ni tampoc ICV han presentat candidat. D'acord amb la Llei Orgànica del Règim Electoral General havia de ser candidat el regidor de la llista més votada, per tant la CUP. La inhabilitació de la fins ara alcaldessa, Montse Venturós, ha fet que el torn passés al regidor Francesc Ribera. Ho ha rebutjat, com també la resta de regidors de la CUP. Per tant, d'acord amb la legislació, Oriol Camps, que exercia d'alcalde accidental de Berga des de la inhabilitació de Venturós, exercirà de batlle provisional fins que acabi la legislatura.

Comentaris
No teníem que desobeir ?
Patumaire
Apreneu-ne , d'això se'n diu CONSENS !!
¿ Pero, no había desobedecido la Alcaldesa?.
En Suiza hace mucho frío, en la cárcel también aunque te toquen música diariamente desde el exterior.
La obediencia accidental, CUP style
Menos mal que son los guardianes de las esencias, y los únicos coherentes y firmes.
Kim
Catalans hem d.obeir tots als espanyistanyis q volen fer desapareixer la nostra llengua la nostre cultura i fer nos ser esclaus de Madris!!!!
Joan Jaume
Vaje! Vaje ! Predicar d'un costat i actuar diferent en la realitat, i després criticar els que volen ampliar les bases pot donar a pensar...
EldeGràcia
Molt parlar a tort i a dret de desobediència, i no han trigat gens en acatar les sentències en un dels llocs on toquen govern. Que fàcil és fer el fatxenda quan no es tenen responsabilitats!
Observador
És molt senzill predicar la desobediència, la resistència i tot aixó quan els que donen la cara i s'arrisquen a rebre les garrotades són els altres, oi cupaires?. Ja es veu, quan arriba el cas, on està la vostra valentia, el vostre patriotisme. HIpócrites i cagats!
Català a Mallorca
Vosaltres tmb us baixeu els pantalons??!! Collons ja podem plegar...
albert
Quines ganes li teniu a la cup els processistes,com podeu comparar aixo amb la traicio del dia 10 i 27 de octubre de erc i puigdemont,teniu vergonya i dignitat?

envia el comentari