L”ABC’ acusa la Generalitat de “xenofòbia” en la polèmica de la vacunació dels policies espanyols

L'editorial acusa Pedro Sánchez de "callar submisament"

L’editorial de l’ABC d’aquest dijous carrega durament contra la Generalitat i l’acusa de tenir una actitud “gairebé xenòfoba” per la poca xifra de policies espanyols que, segons els sindicats, han rebut la vacuna contra el coronavirus. “L’odi a allò espanyol persisteix i no es persegueix”, es lamenta el diari de Madrid. A qui també li toca rebre en aquest editorial és al president del govern espanyol: “Pedro Sánchez calla submisament davant la marginació sectària de policies i guàrdies civils per part de la Generalitat“.

El diari espanyol assegura en aquest text que “dels nacionalistes catalans no es pot esperar que respectin les lleis, ni les sentències, ni les institucions nacionals perquè en conflicte i la discòrdia és el seu estat natural”. Ara bé, apunta que “marginar policies i guàrdies civils d’un pla de vacunació contra la pandèmia” fa que l’independentisme “quedi retratat per la seva carència d’escrúpols”. L’ABC afegeix que “Sánchez és la negació del sentit de la responsabilitat d’un governant en temps de crisis“.

Comentaris

  fat boy 22/04/2021 2:24 pm
  Aixi que no els vacunen per xenofobia?. Es a dir, que no els vacunen per estrangers. Sembla que ja ens anem entenent.
  Josep 22/04/2021 2:09 pm
  a aquest fills de puta una injecció de salfumant, llegiu o aire, no mereixen res mes, el mateix per a la brimo/arro i alguns (molts) de seguretat ciutadana.
  In,inde independenciaaaa 22/04/2021 1:24 pm
  A los tundra tundra estos sí quieren vacunarse que se vayan a madris con la payuso ah y que se lleven al pajaritu y al desmemoriado
  Robert 22/04/2021 11:58 am
  Que els vacunin al seu país aquests porcs...i que no tornin a Catalunya...no volem assassins.Marxeu i que us foti la vacuna el vostre estimat país i no torneu...quedeu-se a spañistan a hostiar als vostres avis i nens.Catatunya no us vols porcs assassins.Fem-los fora. Visca Catalunya lliure.
  Jon 22/04/2021 11:45 am
  ABC, està en campanya!!!. Els cat som el ninots de fira q tot si val ??. Només hi ha una opció fotre el camp
  Luisnomeacuerdo 22/04/2021 10:41 am
  Acaso es mentira que los fascistas independentistas que están al frente del gobierno de la comunidad Autónoma de Cataluña son unos aprendices de pequeños dictadores xenófobos y supremacistas, que ya les vale con la pinta que tienen la mayoria. Se necesita un 155 plus forte para que estos lazinazis entren por el aro por las bravas o por las bravas. No solo no vais a tener repugblica de tractoria si o que os vais a quedar sin autonomía.
  5
  215
  Respon
   GAVANENC 22/04/2021 6:23 pm
   Anda y métete en tu cueva.....facha de mierda. Tu necesitas 155 leches en tu culo facha....
   a @luis-el-ñordo 22/04/2021 1:09 pm
   ja te'n pots anar volant a posar-te totes les vacunes que hi hagin a la Comunidad-de-madrid per resistir tots els virus-catalans que t'enviarem cada dia més fins a que petis. A més te les pagues tu.
   Ehem ! 22/04/2021 12:45 pm
   Això què és, desmemoriat, un informe-atestat de Tacito redactat per a la fiscalia espanyola afinadora ?
   comaca saenlloc 22/04/2021 11:16 am
   Aquestes forces armades d'ocupació anomenades GC y PN depenen del gobierno español.
  JordiP 22/04/2021 10:36 am
  Entenc que l'Administració Central de l'Estat manté a Catalunya un fort destacament de forces armades. Mai no ha demanat autorització a la Generalitat per a augmentar, traslladar, reduïr o modificar les unitats que formen aquesta força, ni tampoc ha tractat de coordinar la logística. Fins i tot, és possible que la Coselleria d'Interior no conegui la xifra exacta de tropa acantonada aquí. Obviament, com a ciutadans, aquests polis han de ser vaccinats. Però crec que atribuïr tota la responsabilitat d'aquest acte a la Generalitat és un sortida "de pata de banco". La lògica elemental apunta a que és el Comandament Central de les FFCCSE qui hauria de prendre les mesures i accions oportunes per a vaccinar la seva gent. Igual que fa (o feia) l'exèrcit (ens donaven la antitífica a l'Hospital Militar, ara Complex Hospitalari Pere Virgili). Ara bé: si considera El País (que pot considerar el que li vingui en gana, faltaria més) que ho hauria de fer la Generalitat, a qui hauria de renyar és al Gobierno, que la tropa és seva i la vacuna, també. En una línia més racional i democràtica, hauria de ser el Gobierno qui acordés amb la Consell.de Sanitat la vacunació de la pasma, aportant els vaccins necessaris. Qualsevol altre acusació és viciosa i evidencia ganes de tocar els cataplins. Acusar per acusar. Propagar novament (com sempre) la imatge del català antiespanyol i usurpador dels bens i drets dels espanyols no catalans. El mateix que feia Goebbels; "El judío Suus", "Jude" i les altres pelis xenófobes. El País sí que odia: odia tot el que és català. Es veu clarament.
  61
  24
  Respon
  RAMON A 22/04/2021 10:14 am
  Segurament esperen que els estimem
  Pajaritu 22/04/2021 10:13 am
  Si del Govern dependiera, previo pinchazo habría que enseñar el DNI. El corte estaría en la provincia de nacimiento. Si tuvieran en cuenta los apellidos, no vacunarían a la inmensa mayoría de indepes. Todos ellos sin suficiente pedigrí por ser catalanes de segunda generación. ¿Xenófobos? No, lo siguiente...
   Moixó 22/04/2021 12:47 pm
   Amb el cantar es coneix l'ocell i amb l'escriure el cervell.
  Fora les forces d'ocupació 22/04/2021 10:06 am
  L'Adn típic espanyol amb tota la barra intentar intercanviar sempre els botxins i fer-se les víctimes. Xenofòbia ? Si és així com diu la notícia, aleshores ni saben que significa aquest mot. Les forces d'ocupació el què han de fer és fotre el camp del nostre país. Si alguna persona adormida o despistada no "sabia" encara que son les forces d'ocupació, l'1 d'octubre del 2017 varen poder adonar-se'n.

Nou comentari