El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Universitat Rey Juan Carlos no troba els treballs del màster de Pablo Casado
  • CA

 

La Universitat Rey Juan Carlos ha informat a la jutgessa Carmen Rodríguez-Medel que no ha localitzat els quatre treballs de finals de màster que el nou president del PP, Pablo Casado, hauria presentat per completar la seva formació, segons informa aquest dilluns al vespre ‘eldiario.es’. En una providència, la jutgessa que investiga el cas va fer constar que a la URJC “no els consta cap document” que certifiqués que Casado els va fer per ser avaluat en 20 crèdits no convalidats ni “rastre documental que evidenciï la seva aportació en el curs acadèmic 2008-2009 (correu postal, electrònic o de qualsevol altre mode”. Per aquesta raó, la magistrada ha reclamat a l’exdirector de l’Institut de Dret Públic Enrique Álvarez Conde i la secretària del tribunal del màster, Alícia López de los Mozos, perquè aportin ells aquesta documentació “en cas que la conservin”.

 

D’altra banda, la jutgessa també ha demanat a RTVE que aporti, abans del 2 d’agost, les declaracions de Casado del passat 10 d’abril parlant sobre aquesta polèmica.

 

Precisament, aquest dilluns la jutgessa Rodríguez-Medel ha rebut tota la documentació que acredita que és aforat. Així ho ha plasmat en una providència on recull tota la informació remesa pel Tribunal Suprem, segons han confirmat fonts jurídiques. Aquesta jutgessa és la mateixa que investiga el cas del màster de l’expresidenta madrilenya Cristina Cifuentes, que aquesta tarda ha declarat com a investigada. 

 

En el cas de Casado, la jutgessa ha citat els primers investigats per al proper 3 d’agost. Són els mateixos Álvarez Conde i López de los Mozos, a més de l’antic rector de la universitat Rei Juan Carlos, Fernando Suárez. També ha citat diversos testimonis, dels quals no ha transcendit la seva identitat. La jutgessa està recopilant tota la informació a l’espera de decidir si cita com a investigat al mateix Casado.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa