El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La premsa madrilenya renya Sánchez per “encoratjar” l’independentisme a demanar un referèndum
  • CA

L’endemà de la concessió dels indults per part del govern espanyol, els diaris de Madrid mostren a la seva portada la seva línia editorial i què en pensen de l’aprovació d’aquesta mesura per part del govern espanyol.

Los indultos envalentonan al separatismo: ‘Referéndum ya‘”, titula El Mundo a la seva portada. El diari diu que “el govern destaca la ‘grandesa’ del secessionisme i elogia la figura ‘indiscutible’ de Junqueras”. L’editorial que publica el diari es titula “Será difícil olvidar esto, señor Sánchez“.

La portada d’El País és més relaxada. “Sánchez proclama una etapa de diálogo tras los indultos” és el titular. El diari parla de “perdó parcial” i informa que la decisió “es condiciona a no delinquir durant sis anys i no afecta a la inhabilitació”. El diari també publica un article d’opinió escrit pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez, titulat ‘El espíritu constitucional’, que també es pot llegir aquí.

Indultados“, titula La Razón, a més d’afegir una llista fotogràfica dels nou presos polítics, tots amb cara agressiva o bé de supèrbia. Aquest diari s’emporta la millor foto: una de Sánchez tornant a entrar al Palau de la Moncloa després de la seva declaració institucional amb una ombra gegant, dotant d’una imatge fantasmagòrica el president espanyol. Destaquen aquesta frase de Sánchez: “És la millor decisió pel país. Els presos ja han pagat un preu alt”.

L’ABC ha aparcat la notícia dels indults a un espai molt petit de la seva portada. Allà recull les declaracions que va fer el president d ela Generalitat, Pere Aragonès, després de la concessió dels indults. El diari lamenta que des de Catalunya ara es pugui insistir en un referèndum i l’amnistia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: A l'aguait a juny 23, 2021 | 12:22
    A l'aguait juny 23, 2021 | 12:22
    La premsa de madrid són anti-ecològic d'Europa. Tones i tones de paper dient collonades, gastades inútilment
  2. Icona del comentari de: LUIS a juny 23, 2021 | 14:42
    LUIS juny 23, 2021 | 14:42
    La prensa de la dictadura de la constitución, la versión actual de la prensa del movimiento. De poco les sirve rabiar berreando, Europa no puede tolerar los metodos de su regimen, y nosotros no vamos a parar en el camino hacia la libertad y hacia la Republica catalana. Así que mas les vale vayan entrenandose en inventar nuevas portadas para los meses y años venideros porque les va a hacer falta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa