El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La policia espanyola vigila les clavagueres del voltant del Parlament
  • CA

 

 

La policia i la Guàrdia Civil continuen la recerca de possibles entrades de Carles Puigdemont de cara la seva investidura a Catalunya. Si ahir el ministre de l’Interior espanyol, José Ignacio Zoido, assegurava que buscarien fins i tot als “maleters” dels cotxes o els “ultralleugers, aquest matí la policia espanyola buscava per les clavegueres del Parc de la CIutadella, al voltant del Parlament. 

 

La unitat de “Subsuelo” del Cos Nacional de Policia ha desplegat un operatiu per controlar la xarxa de clavegueres que envolta la cambra catalana. Darrerament, ha corregut la noticia que hi havia un passadís a través de les clavegueres que permetia l’entrada al Parlament per sota terra, a. través d’una suposada sortida just davant la biblioteca del Parlament

 

No és la primera vegada que s’ha desplegat un dispositiu durant els darrers dies a la recerca de Puigdemont. Fonts de la seguretat de la cambra, expliquen a El Món que la nit anterior a la sessió d’investidura, un grup de 12 mossos i efectius de la Unitat canina van buscar rastres de Puigdemont dins la cambra. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa