El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La mosca li puja al nas a Cs pels llaços grocs
  • CA

 

Vint-i-quatre hores després d’haver presentat sengles escrits a Quim Torra i Ada Colau exigint la retirada de llaços grocs i pancartes sobre els presos polítics aprofitant que s’entra aquest dimarts en període electoral, a Cs li comença a pujar la mosca al nas perquè han comprovat que avui els símbols continuen penjant de les façanes de la plaça de Sant Jaume, ha insistit en denunciar el portaveu parlamentari del partit taronja, Carlos Carrizosa.

 

“Avui encara segueixen penjats aquest símbols a les dues façanes [Ajuntament i Generalitat], sempre és greu que la neutralitat quedi conculcada amb l’actuació dels grups separatistes, però avui ho és especialment”, ha remarcat Carrizosa. “Segon avís a Torra i Colau: treguin de les seves façanes els símbols separatistes”, ha emfasitzat enèrgicament el polític taronja dirigint-se directament al president i a l’alcaldessa.

 

A banda, Cs també ha tornat a demanar al govern espanyol que s’hi posi perquè a Catalunya es faci “complir la llei” i les institucions “no siguin l’altaveu del separatisme” garantint unes eleccions “lliures i netes” sense “propaganda gratis” als edificis públics.

 

Després d’aquest segon avís, Cs té pensat elevar la queixa a la Junta Electoral tal i com va fer el 2017. Aleshores la Junta Electora “ja va dir que era il·legal, sabem que ens donaran la raó”, ha dit convençuts Carrizosa, que creu que “Sánchez no fa res perquè espera a les eleccions generals pactar precisament amb aquests que no ens garanteixen unes eleccions netes i que conculquen els drets més bàsics en període electoral”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa